2013. június 26., szerda

Újdonságok a NYC polcain!

A NYC az egyik kedvenc drogériás márkám újabban az essence mellett, mert jobb árban vannak a termékei mint a Catricenek, de minőségileg semmi kifogásom ellenük, sőt, nagyon szeretném majd a nemrég kijött nude palettájukat, de az még várat magára egyelőre! 

Most azonban híreket hoztaam a Coty Hungary jóvoltából. Csodáljuk meg együtt őket!

,,Mélységes, ragyogó színek szemeid szépségéért!
 NYC SPARKLE EYE DUST szemhéjpúder"







Engedjétek meg,hogy idézzek kicsit a márka leírásból! 

,,MELYIK ILLIK HOZZÁD?
A NYC Sparkle Eye Dust szemhéjpúderrel nem lőhetsz mellé. Adunk 2 tippet, hogyan használd, ha igazi NYC megjelenésre vágysz….
Halo:
Kell egy kis fény, hogy felragyogjon borús napod? Elég egy könnyed érintés szemhéjad vonalára és máris Te leszel a fény az éjszakában! Mártsd az applikátort a púderbe, ütögesd le a fölösleget és gyengéden rajzold körbe szemed a pillák vonalában.
Block
Olyan ragyogást szeretnél, ami még a Time Square fényeit is elhomályosítja? Vidd fel a szemhéjport körben, egész szemedre, használd ki különlegesen magas pigmentáltságát. Ilyen sminkkel az egész társaság téged fog bámulni, ahogy kecsesen libbensz a táncparketten. A metszett végű applikátor segítségével pontosan megrajzolhatod a kívánt vonalat, majd satírozd kedvenc színedre, meglátod, egyetlen, vékony réteg is elég lesz! "

Személy szerint nekem az utolsó szín a kedvencem, nagyon szép ez a cukorka rózsaszín, biztos jól mutat majd szemen! Akár alapnak is el tudom képzelni, segítségével biztos tartósabb lenne a felvitt szemhéjpúder is. De mégsem a szemrevalók a kedvenceim, hanem......


ŐK:





Mindegyik gyönyörű, az első kettő között nem nagy a különbség, de az egész kollekcióért ölnék! Ki szeretnék legalább egyet próbálni majd, remélem szépen pigmentáltak lesznek!

Várjuk őket NYC!

Köszönöm,hogy benéztetek, ne feledjétek a játékot mely Július elsején ér véget!!! 

                                                            Sok sok puszi: Hajnitok




2 megjegyzés:

Orsi Szemán írta...

várom már én is őket! :D

xoxo írta...

Na most felcsigáztál!:D