2014. február 18., kedd

Mit rejt az irodai neszeszerem?

Az irodába elkerülhetetlen, hogy legyen nálam pár apróság, pár szépségápolással kapcsolatos dolog, amiknek igen nagy hasznát tudom venni, nem érhet meglepetés. Emellett a kis neszeszer mellett, ami megsúgom, roppant mód kedves a szívemnek, mert egy nagyon fontos embertől kaptam, valamint imádnivaló és aranyos, ezért teljesen illik hozzám, na kitaláljátok miért? :)

Igen, süniiiis! És ami a legjobb, kézműves termék, tehát nem sok hasonló mászkálhat táskákba bújtatva az utcákon. Van ez a kisebb méret és egy nagyobb méret is, most már a nagyobb méretűt hordom .

Belül is tündérien aranyos, polka dot, pöttyös-vintage cukiság!

És itt van mit tartalmaz. Ami jó, ha nálam van egy kézkrém, púder a kifényesedés ellen, zsepi, parfüm, fájdalomcsillapító, hajbavalók, egy színes rúzs és egy ajakápoló, vattapamacs, ecset. Ezeken kívül még van pár dolog nálam de azt nem a kis tárolómban tartom. A kis kézkrém újsághoz volt és elég sokáig elég, megtetszett. A Catrice púder jó, még lerárazva 2-300 Ft-ért szereztem be nem régen. A parfüm amit most koptatok pedig Katy Perry- Killer Queen.

Nektek mit rejt a kis női utazó birodalmatok?

Sok puszi:



Nincsenek megjegyzések: