2014. február 23., vasárnap

ULTRAFLESH shinebox a straeberryNET-től

Sziasztok Kicsicsillagok!

Egyszer nézelődtem a neten, mindig újdonságokat kutatok. Már nem is emlékszem pontosan, hogyan akadtam a StrawberryNET-re. Milyen jó is, hogy ráakadtam! Van egy programjuk bloggereknek, melyre hitetlenkedve ugyan, de jelentkeztem! Egy pár napig eszemben is volt, hogy na majd kíváncsi leszek, és szép lassan kikopott a dolog a memóriámból. Egyik nap, mikor hazaértem munkából, váratlan csomagocska várt rám tőlük.....

Egy helyes méretű papírdoboz rejtette a meglepetést, ami megfelelően ki volt bélelve, így nem eshetett baja semminek belül. Kívül a szatén lila szalag dobta fel, irtó édesen nézett ki!
Maga a Shinebox egy fekete kartondobozban lapul, szép, letisztult kinézete már jót ígért. Elárulom, mikor kinyitottam sem kellett csalódnom. A fekete fényes műanyag tartó és maga az elrendezés zseniális. Nem foglal sok helyet, mégis rengeteg minden kap helyet benne, nem a szokványos felfelé nyitogatós variáció, hanem oldalra kell csúsztatni a rétegeket, így hozzájutva a különböző szépségesebbnél szépségesebb csillogó, fénylő arcra valókhoz.







Itt látható a teljes kínálat. Tartalma balról-jobbra haladva két önhegyezős szemceruza, amik nagyon krémesek, az egyik fehér, valamint a másik bézs szerű, és mindkettő tökéletesen fog a vízvonalra is!
A következő kis ,,tálca" két krémes highlighert rejt, amik szerintem használhatóak a szemöldökcsontra, arcra, akár szájra is. Az utolsó és egyben legnagyobb rész a kedvencem: a highlighter por maga. Csodálatos a színe, egy igazi arany, barna, bézs árnyalat ami majd a lebarnult bőrön is igazán jól fog mutatni!


Nehéz képen visszaadni a szépségét, de talán itt picit sikerül. Nagyon tetszik, hogy a felirat domború benne! 


Fogok vele sminket készíteni, hogy megnézzük használat közben mennyire teljesít jól :)

Nektek felkeltette az érdeklődéseteket? Ha igen, akkor látogassatok el a StawberryNET-re! Egyébként rengeteg akciójuk van, ingyenes kiszállítással az egész világon, így érdemes körbenézni!

Sok puszim:



Nincsenek megjegyzések: