2014. február 13., csütörtök

See By Chloé Eau Fraiche parfüm

Ha csak egy szóval jellemezhetném ezt a parfümöt, ez lenne az: TAVASZ.

Így csupa nagy betűvel. Mikor először megláttam az üvegét, szerelmes lettem. Szerintem még nem meséltem, de imádom a madarakat, olyan aranyosak, van is aki Kismadárnak hív! No,és ez a parfümös üvegcse a függő madárkalitka mása, mellette még ez a pasztell rózsa árnyalat, az üveg fénye, varázslatos!


Itt látható mennyire is hajaz egy madárka kalitkájára, hát nem bájos? :)

Tudjátok, engem meg lehet fogni egy parfüm üvegcséjével, ez az első ami hívogatja a nőt, hogy szagolja meg! A tervezők itt eltalálták, le a kalappal! Mint mindig, most is kaptam a Coty Hungary Kft-től információkat az illatról, lássuk mik is lennének azok !

,,az eau fraiche parfümöt ugyanaz a vidám, sokszögletű, madárkalitka formájú szépséges üveg rejti, mint a see by chloét , de a benne áttetsző illatszer most gyengéd, halvány pink árnyalatban tündöklik. " Nos, jó választás volt, ők is a kalitka formára hajaztak!


,,Michael Almairac parfümőr a vidám, kacér és játékos see by chloé vonalat most egy modern fricskával, vakmerőséget árasztó jegyekkel fűszerezi. az illat költői bevezetésében vízijácint üdeségét az ikonikus almavirág és jázmin emeli éteri magaslatokba, míg a kifinomult alapjegyekben vetiver ad elegáns karaktert a kompozícióhoz. Sugárzóan nőies és légies, a see by chloé eau fraiche parfüm egy párizsi séta elragadtatott könnyedségét idézi fel, kertek, parkok, telis-tele virággal, a see by chloé lányt csodás illatfelhő burkolja be. vidám, szertelen, pajkos báj sugárzik belőle, övé a világ."Nos, nem tudom mi az a vetiver, de a vízijácint, almavirág és jázmin kombináció nagyon jól hangzik, megszaglásznám! Ha tehetitek szagoljátok meg Ti is!





Ezzel a kampányképpel köszönök el tőletek! Bővebb információért keressétek Etter Viktóriát az alábbi elérhetőségen:

public relations

            coty hungary kft
                              e-mail: viktoria_etter@cotyinc.com






Nincsenek megjegyzések: