2014. augusztus 22., péntek

AVON - Scent Essence Sparkly Citrus

Sziasztok!

Szeretitek az Avont? Én igen, no meg az Oriflame-et is. Be kell valljam, utoljára még gimnáziumban rendeltem többször ezekből az újságokból, de mostanság ismételten eléggé megszerettem ezt a két katalógust. Rendeltem még 1-2 hónapja az Avonból, és mivel beváltak a dolgok, bátran  csaptam le erre a könnyű, citrusos nyári parfümre is, ami igazán nőies és egyben mégis friss. Három verzióban kapható, az illatminták alapján döntöttem emellett a citrusos verzió mellett.


Sparkly Citrus

Az üvege szép, kerek, erős üveg. Egyetlen negatívum amit fel tudok hozni , az az, hogy nincs kupajka, csak az a kis lezáró pöcök amit a képen is láthattok. Idő közben azonban ez még praktikusnak is bizonyult, mert bár kupakokat könnyen hagytam el a táskám bugyraiban, ezt masszívan a helyén tartja a gravitáció,és azóta is véd a kéretlen táskába folyás és fújkálás ellen.


Na ki néz a háttérben ? :)

Az illat tartós, sokáig érezhető, ami meglepő egy ennyire kedvező árú parfóm esetében. A doboza egy sima, zöldes árnyalatú dobozka volt, nem tartottam meg porfogónak. A felirat az üvegen szerencsére nem kopott, azonban ahogy látszi, eléggé fogban van már ez a kis illatpermet, mert nagyon megkedveltem és naponta használom a maga 30 ml-ét.

A kép és az aktuális katalógus online is elérhető a www. avon.hu oldalon

Az illat maga tényleg citrusos, friss, mást nem igazán tudok róla mondani, nem lehet másként leírni, ezt érezni kell. Ha tehetitek, szagoljátok meg a katalógus illatosított oldalán. A leírás szerinti összetevők a szicíliai bergamott, lime virág és cédrusfa. Az ár tényleg kedvező, alig ezer Ft fölötti összegben került. A jelenleg aktuális ár pedig 1499 Ft, kettő üvegcse pedig 2198 Ft.
Egyébként én nem Avonozok, vagy fűz bármilyen promóciós érdek hozzá, csak vásárló vagyok.

Ismeritek, vagy szagoltátok már ezt az illatot? Szeretitek?

Puszillak benneteket:




2 megjegyzés:

Megaera írta...

Nekem is meg van ez az illat, ajándékba kaptam és imádom! Annyira friss és könnyed, nyáron imádtam viselni :)

Turcsek Gabriella írta...

Amint megláttam a katalógusban, azonnal rendelni akartam. Végül nem tettem meg, de ha lesz a következőben még, akkor mindenképp megveszem valamelyiket! :)

http://www.turcsekgabi.hu/2014/08/2-blogszulinap.html
Ha gondolod jelentkezz a blogszülinapos nyereményjátékomra! :)

Gabcsi