2014. augusztus 2., szombat

Utcazene színesben

Sziasztok leányzók!

Biztosan sokan közületek, főleg akik a közelebbi részeken laknak, ismeritek az Utcazene fesztivált. Nos, idén is mint minden évben, kimentünk pár napot erre a nagy zenei rendezvényre. Én speciel két este néztem be a négyből, mert dolgoztam egész héten,és azért éjszakázás után felkelni full korán nem olyan vicces dolog, főleg nem letolni 8 óra munkát a dög melegben. Az utolsó nap volt a hét megkoronázása, és a baráti társasággal volt találkánk, így erre az alkalomra szereztem be ezt a színes, Atmosphere ruhát egy turiból. Nagyon olcsón jutottam hozzá, mégis nagyon a szívemhez nőtt a színeivel, a vidámságával.


Mivel még este is meleg volt nagyon, a hajamat kénytelen voltam feltűzni, balerina konty mellett döntöttem, amit hajfánkkal oldottam meg majd jó sok hajlakkal fixáltam. Egyszerű kiegészítőkkel kombináltam a ruhát, mert így is elég színes volt maga az öltözék. Az arany-fehér órámat, egy arany szív fülbevalót és a szegecses barna sarumat vettem fel hozzá. 



Azt hiszem ez a ruha máskor is jó aduász lesz ha valahova kicsit csinibben szeretnék érkezni, de mégis vidám öltözetre vágyom, és nincs kedvem kombinálni a ruhadarabokat, csak felkapom ezt és kész.

Ti szeretitek az egyrészes ruhákat?

Köszönöm, hogy benéztetek, puszillak Titeket:



2 megjegyzés:

Megaera írta...

Nagyon jól áll ez a ruha és a frizurád is tetszik :)

hajnoca3 írta...

Köszönöm, nagyon aranyos vagy :))