2014. szeptember 20., szombat

Az új Lovely Made with love pin up kollekció

Drága Blogcsibéim!

A minap volt időm besuhanni a plázai Rossmannba, és nagyon csodálkoztam, mert nem tudtam, hogy a Lovely új trendkiadással fog jelentkezni. Méghozzá azt sem, hogy egy ennyire ütős trendkiadással. Enyém volt a pálya, hosszas percekig gyönyörködhettem az egészben. Sajnos nem volt teszter a dolgokhoz így nem akartam belemászni ujjal a púderekbe, nem tudom mennyire lehetnek pigmentáltak, de nagyon babának tűnnek így első ránézésre.



Sutyiban kellett lőnöm a képeket a telefonommal, elnézést kérek ezért. A kollekcióhoz tartozik kétféle bronzosító- kontúrozó- pirosító kompakt, háromféle csillámos fedőlakk, kétvégű szemhéjtus, és az újságpapíros technikára hajazó alaplakk és hozzá való papír. 
Ebben nem hiszek, mert anno a Justin Bieberes ilyen lakkal jól befürödtem, nem tudom ez működhet-e, de nem venném meg személy szerint. 
A fedőlakkok valami csodásak, az egyik teljesen fehér nagy szemcséket tartalmaz, amik olyanok mint a hópelyhek, a másik fekete-fehér kis köröket, a harmadig pedig mint a konfetti, csillámló színkavalkád. 
A púderek gyönyörűek, szép a mintájuk, a textúrájuk is ígéretesnek tűnt, de mint említettem nem nyúltam bele.
A tust sem akartam kipróbálni, így azt sem tudom milyen lehet, de nagyon aranyos a csomagolása. Azt kifejezetten sajnálom,hogy még mindig nem tesznek ki tesztereket, hiszen nagy szükség lenne rá és az ő érdekük is lenne. Tény és való,hogy én sem szeretek megvenni úgy sminkterméket,hogy nem swatcholtam le, mert minek adjak ki pénzt olyanra, ami lehet, hogy teljesen fakó, vagy abszolút nem pigmentált, esetleg szimplán rajtam nem tetszik.


Az árakat is lefényképeztem, hátha érdekel valakit, így azért mégis könnyebb tervezni a megvételt illetően.

Szeretnétek valamit ebből a kollekcióból?

Puszim nektek:



2 megjegyzés:

Szöszi írta...

Tetszik ez a kollekció, a lakkokat mindenképp megnézem élőben a többire nincs szükségem, köszi a képeket :)

Unknown írta...

Na a lakkokat, tuti meg fogom lesni én is. :)