2014. szeptember 14., vasárnap

E-bay: a legédesebb írószer és sulis felszerelések

Sziasztok Blogcsibék!

Szeretitek az aranyos dolgokat mint én,igaz? Törekedtem mindig, főleg az utóbbi időben,hogy ha tehetem, aranyos tollakkal, és írószerekkel dolgozzam, írjak levelet, vagy díszítsem, dekoráljam ki a csomagokat amiket küldök. Kedvet kaptam és körbe néztem az e-bayen, miket is lehet találni.

Igazi csajos, Shabby Chic stílusú tolltartó: 220 Ft innen 

Nekem nagyon tetszenek ezek a vintage mintájú, virágos,lányos tolltartók. Nem sok minden fér beléjük,de szerintem simán elég.




Kacsás toll: 250 Ft innen

Ilyenem van, de nem a netről, hanem egy eurós boltból. Amúgy sok e-bayen fellelhető írószert találni az ilyen üzletekben, érdemes körülnézni mert igazán aranyos kincsekre tehetünk szert.





Édes állatkás hibajavító: 490 Ft innen

Mi az aranyos ha nem ez? Ilyen cuki hibajavító csomagolást még soha nem láttam! 




Két töltőtoll szép mintával, betétekkel: 580 Ft innen

Nagyon-nagyon szeretek töltőtollal írni. Szerintem eleve ad egy bizonyos ,, érzést" az olvasónak ha olyan szöveget lát, amit ilyen tollal vetettek papírra. Továbbá könnyen lehet vele szépen írni, sokáig kitart a patron és pofon egyszerűen cserélhető, fillérekért kapható és tölthető. 





Ti hol szerzitek be az írószereiteket?

Köszönöm,hogy velem voltatok,sok puszi:






1 megjegyzés:

Andus írta...

A tolltartót már rég kinéztem magamnak, de sose jutok el odáig, hogy megrendeljem. Pedig jól néz ki, csak kicsit parázok is, hogy mi van ha nem teljesen olyan lesz, mint a képen. A másik: sokat kell várni, legalább egy hónap, én meg ha nagyon várok valamit, addig bediliznék. :)