2014. szeptember 2., kedd

A legjobb szemhéjtus nyomában- Rimmel Scandaleyes

Sziasztok Csibéim!

Szeretitek a szemhéjtusos sminkeket? Én nagyon. Szerintem az egyik legnőiesebb smink az, aminek része egy csodásan ívelt, ébenfekete tusvonal. Lehet ez akár vékony, akár vastag, hosszú vagy rövid, pimasz vagy kifinomult, csak a fantázia szabhat határt a saját egyéniségünkhöz illőnek. akár egy hétköznapi megjelenés része is lehet, ha semmi mást nem dobsz fel, csak egy cicás vonal a szempillatövekhez, egy kis spirálozás,és máris minden tekintet a szemekre szegeződik. Sokféle színt és állagot próbáltam már, de sikertelenül. Sajnos mindig mindegyikben kellett csalódnom valamiért. Vagy nem volt könnyen alkalmazható, vagy éppen az állagával volt gond, túlfolyott, csípte a szemem, elkenődött, maszatolódott, vagy már a felvitelkor fekete bohóc vonásokat adott nekem. Egészen addig volt ez így, amíg ki nem  próbáltam a Rimmel Scandaleyes újdonságát.


Szkeptikus voltam, minekután az agyonajánlott Lovely darabok sem hozták meg a várt wow hatást, az essence háza táján és Catrice-éknél sem találtam meg az igazit, a fehérvári kirándulás reggelén újdonságra vágytam és felbontottam ezt a kis aranyos dobozt, ami nagyon tetszik és mutatós. Szerintem eleve egy drágább benyomást kelt így, hogy kapunk mellé egy kis ecsetet, a kis tégely tetején a logóval ami vakítóan fénylik. Ráadásként dobozban kapjuk, ami biztonságot nyújt a bolti tapicskolók ellen, hiszen le van ragasztva.


Az állaga nagyon krémes, a felvitele könnyű . Könnyen siklik és iszonyúan pigmentált. A kezdőknek is bátran ajánlom, mert sokkal könnyebb volt vele szépen ível vonalat készíteni mint a tustollaimmal vagy a filceimmel. Az ecsetre azt hittem nem lesz semmi extra, de mégis.. mikor meghúztam az első vonalat, már akkor éreztem és tudtam,hogy ez valami más. Ami még jobban tetszett, hogy azonnal száradt. Nem hagyott foltot pislogáskor, nem foltozta össze a szemhéjamat sem a szemöldököm alatti területet,és ez így volt a tikkasztó nap végéig. Itthon csak sminklemosóval tudtam leszedni, még a víz sem viszi le! Tehát, ha egy bombabiztos ébenfekete szemhéjtust szeretnétek, próbáljátok ki. Az ára lehet egy kicsit borsos, de megéri, mert sokáig elég, nézzétek csak a képen mennyit használtam el belőle, ez körülbelül 7-8 használatnyi mennyiség, nem sok igaz?


Vakít a kis dobozka



Csodás pigmentáltság


Ti melyik tusra esküsztök?

Köszönöm,hogy velem voltatok,millió puszim:




Nincsenek megjegyzések: