2015. június 15., hétfő

B.U.- My Secret illat teszt

Sziasztok Csajok!

Még a DM tavaszi boxában volt egy pink masnis doboz, ami egyből odavonzotta a tekintetet,mikor felnyitottam a dobozom. Egy parfüm lapult az érdekes megoldással kialakított dobozban (erről később bővebben). Az illat nem más, mint a B.U. - My Secret és ez a B.U. legújabb illata, ami egy igazi nyárias must have lehet sokak számára, ár-érték arányban főleg.


A csomagolás egy bombabiztos megoldás, melynél 100%.ig biztosak lehetünk, hogy más előttünk ezt bizony nem szagolta meg, vagy fújta magára az értékes cseppeket, ugyanis a nyitója olyan füles megoldással van ellátva, mint a füles konzervek. Benyúlsz a fülecske alá, felhajtod és húzod. Igaz ez később vissza nem csukható, de a tetején egy kupakkal zárul, a doboz pedig fémből van egészében. Ennek a belsejében rejlik az üveg, ami a tároló doboz mintáját utánozza, egyszerű üvegforma, sima pumpás kiszereléssel, ezüst kupakkal. A pumpája jól működik, a kupak nem lötyög. Elég sok parfüm lakozik benne, egész pontosan 50 ml. Eau de Toilette, azaz kicsit gyengébb tartósságot ígér ( erre rácáfol), natural spray.



A fej illat: alma, körte,málna
Szív illat: kókusz, mandarin, cseresznye
Alapillat: gardénia, jázmin, mályvacukor

Már az összetevőkből is érezhető, hogy egy eléggé édeskés illatról van szó, a leginkább a cseresznye dominál benne első szaglásra. Az illata abszolót emlékeztet egy cseresznyés cukorkára, vagy a kiskoromkban hőn szeretett Hubba Bubbára ( Ki emlékszik rá?), ami igazán íncsiklandozóvá teszi. Nagyon finom, erős, domináns illat, főként fiatal lányokon vagy nőkön tudom elképzelni egy strandolós vagy városban rohangálós napon.



Ha tehetitek szagoljátok meg a kihelyezett teszterek egyikét a drogáriákban. Az ára 2000 Ft körül mozog, de abszolút kiszerelésfüggő.

Nektek tetszenek az édes illatok?

Sok puszi: Hajnitok

Nincsenek megjegyzések: