2013. augusztus 22., csütörtök

Az első maxi szoknyám! - My first maxi skirt! - OOTD

Sziasztok kedves olvasóim!

Nagyon régen hoztam már mit viseltem bejegyzést, ezért ma amikor a városban jártunk lőttünk pár képet. Megtaláltam az első olyan maxi szoknyát, ami nekem nagyon tetszik, jól is érzem benne magamat és nem kelt mamás hatást. Nem volt egyszerű az mondjuk igaz, de lényeg a lényeg: ,,csudahihetetlenolcsón", egy turkálóban találkoztunk, imádom, viselem :)









Felső: Second hand
Szoknya: Second hand
Fülbevaló: Goods Market
Saru: H&M
Táska: Tally Weijl
Óra: Ázsia
Napszemüveg: Ázsia

A szoknya anyaga amúgy nagyon kellemes, pamut szerű, tehát nem sül bele az ember és nem ragad oda ahova leül. Szuper a szabása mert egyenes vonalú de mégis leng amikor lépek benne, tehát van egy kis mozgástere a lábaimnak, éppen kellemes. A derekában erős gumi van, így nem kell félnem,hogy lecsúszik. Mondjuk a buszra szállás kicsit nehézkes benne, no meg a lépcsőzés, de olyankor kicsit felhúzom és pikk-pakk megy a dolog. Szokatlan, inkább így mondanám, mert nem volt még ilyen hosszú szoknyám amit a hétköznapokban viselhettem.  Remélem tényleg jó barátok leszünk :)

Nektek mi a véleményetek, tetszik? Van maxi-szoknyátok? szeretitek?

Köszönöm,hogy itt voltatok, soksok puszim: Hajnitok


5 megjegyzés:

eszterláncfű írta...

juuuj,tudom,hol készültek a képek, a Lovassy melletti trafónál,mindig oda járunk bandázni :D :) amúgy király a szoknyád!

hajnoca3 írta...

Igeeeen, ott ott :D Köszönöm <3 :D

Kristóf Mónika írta...

Nagyon csinos a szoknyád kis hercegnőm! <3

Kristóf Mónika írta...

Nagyon csinos a szoknyád kis hercegnőm! <3

hajnoca3 írta...

Jaj köszönöm Te drága <3 :)