2013. augusztus 20., kedd

Kedvenc sorozatok: American horror story

Sziasztok drágáim!

Szabadnap lévén, valami otthonülős posztot akartam készíteni, és mi is jobb ilyenkor, mint mikor ronda kint az idő, semmi kedved nincs (és beteg vagy? -.-') : egy sorozat. Persze jó hozzá egy finom tea, vagy kávé, én esetemben az első ami alapkellék a lábadozásomhoz.


Két évada jelent meg eddig a horror sorozatnak, amelyek különböző helyeken és időkben különböző történeteket dolgoznak fel. Ami a legjobb benne, hogy a szereplők visszatérnek az első évadból, így láthatjuk őket más karakterek megformázása közben. Először azt hittem zavarni fog, de nem, sőt, nagyon tetszik! 

Mindkét évad története egy rejtelmes épületben játszódik, és a téboly nem ritka errefelé. Az első rész egy család újrakezdését és egyesülését dolgozza fel, földöz ragadt kísértetekkel akik maguk sem tudják,hogy holtak, míg a második évad egy egykoron hírhedt elmegyógyintézetben fut, ahol már maguk a bentlakók sem tudják mi a valóság és mi a képzeletük szüleménye, valóban odavalók-e vagy sem. Közben megismerjük a szereplők múltját, jelenét, és a végkifejletet, mert a cselekmény kibontakozik , és több szálon fut. Nagyon klassz, közben vannak véres jelenetek, borzongás, minden ami kell. Nekem bejött ez a horror sorozat téma. Van benne szerelem, izgalom, szuperjó színészek, történet, olyan színész akivel tudunk azonosulni.

1. részhez válogatott képek:


Ami jó, nagyon tetszetős mondatok hangzanak el . Sokszor tényleg elgondolkodtató, már-már szállóigévé is válhatnának!





                                                            2. Évadhoz válogatott képek: Asylum






Jövőbeli évadokhoz válogatott képek:








Ismeritek ezt a sorozatot? Szeretitek? :)

Ne féljetek, a blog nem vált témát, csak néha feltöltöm személyesebb tartalommal,de sok újdonság van a tarsolyomban ;)

Köszönöm,hogy benéztetek, sok puszi: Hajnitok


1 megjegyzés:

mrs__kovacs írta...

Úristen de várom már az új évadot!