2013. augusztus 23., péntek

Killer Queen- Katy Perry új parfümje!

Hello kicsikincsek!


Katy Perry nagy imidzsváltásáról lehetett sokat hallani, beharangozta, hogy az édes, bűbájos aranyos lányka búcsút int, és valami teljesen új lép a helyébe! Hát, megtette, sötét, gyilkos királynőként tér vissza új parfümjének bemutatójában, ami nagyon - nagyon dögös és nagyon megvásárlásra ösztönző!




 Gyönyörű az üvegcse, ami egy csodaszép bársonydobozban fekszik, kis tartóval állítható fel, ugyanis az alja csúcsos. A vörös és arany színei dominálnak, valamint a kristályra hajazó desing! Láttam képeket, ahol dobozban volt a kis szépség, járt hozzá egy viaszpecsét készítő forma, egyből leesett az állam, micsoda ötlet már nem? Nagyon passzol a témához,és dögös is! 15, 30, 50 és 100 ml-es kiszerelésben gyártották, body lotion és shower gél is készült hozzá. Továbbá egy műköröm készlet is kapható lesz, bár nem tudom hozzánk behozzák-e.

Illatjegyek:

Fő(fej) illatjegyek: sötét szilva, bogyós gyümölcsök, bergamot
Közép(szív) illatjegyek: jázmin szegfű, tehát virágos
Alapillatjegyek: praliné, pacsuli és kasmírfa(?)




Ahogyan a csaj is az ebben a spotban! A sminkje valami eszméletlen, imádom a rúzsát, az ébenfekete haját és a fehér bőrének a kontrasztját, na meg az egész reklámot! Ha az illata is ilyen isteni lesz és nem horror árakon fog álldogálni a polcokon ha ideérkezik hozzánk, akkor szívesen benevezek egy üvegcsére majd!

A reklámfilm:



Fogalmam sincs miért ezt a kis képet hozza be... lényegtelen: OWN THE TRONE!


Képek forrása: weheartit.com





1 megjegyzés:

Unknown írta...

tetszenek a bejegyzéseid :)
Üdv.: Bea (beusmink.blogspot.hu)