2013. augusztus 26., hétfő

Játszunk az Avonnal?

Sajnos nem tudom kitől származik pontosan ez a szöveg, de ha kapok infót természetesen ideírom. Én Barby blogján olvastam és mivel szorít az idő nem tudok utánajárni a dolgoknak! Lássuk!



,,Az AVON Cosmetics Hungary Kft. szépségipari vállalat nyereményjátékot indít a teljes sminktermék-kollekció megújulásának alkalmából. A nyereményjátékban bármely hazai beauty blogger és olvasója részt vehet, aki rendelkezik az Instagram alkalmazással. A játék során a résztvevőknek minél kreatívabb, egyedibb képeket kell készíteniük az Instagram segítségével, melyet a következő gondolat inspirált:

Mit jelentenek számodra a színek?

Az Instagram fotókat egy, az AVON által meghatározott hashtag-gel kell ellátni, melynek köszönhetően a vállalat számára nyilvántarthatóvá válnak a pályázott fotók. A verseny végén két nyertest választ a szakértő zsűri, akik értékes nyereményekkel lesznek gazdagabbak. Az egyik nyertes a bloggerek közül kerül ki, a másik pedig az olvasók köréből. A szakértő zsűrit az Avon sminkmestere, Mészáros Délia, Ördög Nóri, az AVON márkanagykövete, illetve Lendvai Lilla, stylist alkotják.

A nyereményjáték menete

A játék menete:


  1. Hirdesd ki az AVON nyereményjátékát a blogodon egy bejegyzésben, és buzdítsd arra rajongóidat, hogy vegyenek részt a játékban!
  1. Készíts egy fotót az okostelefonodon található Instagram alkalmazás segítségével, melyet a következő gondolat inspirált: Mit jelentenek számodra a színek?
  1. Az Instagram fotót feltétlenül lásd el a következő hashtag-gel. #avonbloggerjáték.Nagyon fontos, hogy olvasóidnak a #szinezzavonnal hashtaget kell használniuk, mivel így válnak megkülönböztethetővé a bloggerek és az olvasók által küldött fotók. A játékban csak az #avonbloggerjáték és a #szinezzavonnal hashtaggel ellátott fotók vehetnek részt. Ezek a fotók az Avon Magyarország Facebook oldalán lesznek megtekinthetőek.
  1. A verseny lezárása után a szakértő zsűri kiválasztja a két nyertest, egy bloggert és egy olvasót.
  1. A nyertesek mindegyike a következő ajándékokkal lesz gazdagabb:
  1. A nyereményekhez tartozó adó- és járulékfizetési kötelezettséget, valamint a nyeremények kiszállításának költségét a Szervező viseli, azonban minden egyéb felmerülő költség a Játékost terheli. A nyeremények készpénzre nem válthatók át, és másra át nem ruházhatók.
  1. A nyerteseket az AVON a hivatalos Facebook oldalán hirdeti ki. A két nyertesnek a következő email címen kell jelentkeznie a nyereményéért:avonnyereményjáték@cafepr.hu
  1. A nyeremények átadására a játék lezárását követően legkésőbb 2 héten belül kerül sor.


Kizárásra kerülnek különösen azok a fotók, amelyek:
·         sértik a jó ízlést,
·         szexuális tartalmúak,
·         alkohol vagy dohányáru fogyasztását jelenítik meg,
·         személyhez fűződő jogokat, kegyeleti jogot, valamint személyes adatok védelméhez való jogot sértenek,
·         fotóbérleti oldalakról letöltöttek,
·         nem kapcsolódnak a játék témaköréhez.

Csak olyan fotó tölthető fel, melynek szerzői/közzétételi jogával a Játékos rendelkezik, továbbá a fotón látható személytől a fotó nyilvánosságra hozatalához szükséges engedély birtokában van.

Tekintettel arra, hogy a Szervezőnek a szerzői/közzétételi jog meglétét ellenőrizni nem áll módjában, így amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősség teljes egészében a Játékost terheli.
Amennyiben egy fotó jogtisztasága megkérdőjelezésre kerül bármely személy vagy más regisztrált Játékos által, a fotó 48 órán belül törlésre kerül a rendszerből.

·         egy 50 000 Ft értékű New Balance vásárlási utalvány
·         egy 50 000 Ft értékű ajándékcsomag az AVON legújabb sminktermékeivel

A játék időzítése:
•             2013. augusztus 22. Játék kihirdetése
•             2013. augusztus 26. 00:00: Játék elindítása – ezen a napon kell kihirdetni a játékot a blogon
•             2013. szeptember 9. 00:00: Játék lezárása
•             2013. szeptember 16. Nyertesek kihirdetése

Amennyiben további kérdésed van a nyereményjátékkal kapcsolatban, azt Géczi Dorottyánál, a Café PR munkatársánál jelezd a geczi.dorottya@cafepr.hu címen.


Játékra fel! Színezz újra az AVON-nal!"


Köszönöm a lehetőséget, játszatok Ti is, megéri :)

Puszi: Hajnitok


Nincsenek megjegyzések: