2013. október 9., szerda

A Louis Vuitton új kampányképei és táskái

Sziasztok!

Imádom a Louis Vuitton táskákat és kendőket, bár borsos áruk miatt sajnos elérhetetlenek számomra, mégis igazi eyecandy-k a képek róluk. Sajnos sok a koppintás, nekem is volt egy táskám ami gyanítom nem volt eredeti, sőőőt :) De hát ajándék volt és imádtam,imádom most is csak kellene rá új fül. Engem nem zavar ha valaki replikákat hord, hiszen így elérhetőek számunkra is a desinger darabok, igaz ezzel veszítenek az értékükből ezek a divatkiegészítők hiszen ha már nagyon ismertté válik, akkor több mint valószínű, hogy a piacon zöldséget válogató néni kezében nem egy valódi több százezer forintos LV táska fog ficegni.


Személy szerint ez a kedvenc képem.

Vicces, ez az őz táskával a szájában téma, mert már jó bő egy évvel ezelőtt készítettem polyvore-on olyan képeket amin őzek viszik a táskáikat a szájacskájukban, akkor volt akinek megmutattam és felkuncogott, hogy an de Hajni, erre tessék, egy világmárka meg arat vele :D Na tessék, ugye... ugye,hogy működik a koncepció kéremszépen? :)

A saját annakidején létrehozott kreálmányaim egyike:







A jobb szélső pasztell lila drágaság értem kiállt! Vegyél meg, vegyél meg.. bárcsak. 


hopp egy újabb őz :)

 A második kedvencem
tudva lévő,hogy a márka Francia, ezelet a táskákat sophia Coppola tervezte a divatház számára. Egyébként ő egyszer 2009-ben már alkotott a LV-nak. 

"Ich wollte, dass es Spaß macht und feminin ist und die Taschen eine Art Geschenk sind, das man sich selbst macht"- Tehát azt mondja, hogy azt akarta elérni a táskáival,hogy örömöt szerezzen a viselése valamint a feminizmust képviseljék, és művészeti ajándékként szolgáljanak, amit magunk választhatunk ki. 

Hát az biztos, hogy örömöt okozna, ha magamhoz vehetnék egyet :)


További információért keressétek fel a német Vogue oldalát a www.vogue.de-t.

Hogy tetszenek nektek a táskák? És ez a reklámkoncepció? :)

Köszönöm,hogy itt voltatok, sok puszim: Hajnitok



Nincsenek megjegyzések: