2013. október 14., hétfő

Beyonce új limitált parfümje : HEAT

Sziasztok Bloglakók! :)

Gondolom, hogy már több helyen is értesültetek a Beyonce új, limitált parfümjével kapcsolatos legfontosabb információkról, azonban az ilyen infókat nem szeretném érintetlenül hagyni a Blogon, ezért én is írnék róla, persze a saját szemszögemből, valamint a Coty Hungary Kft-től kapott sajtóanyag bevonásával karöltve.


A parfüm egy csodálatos kék színű üvegcsében pompázik,és azt sajnos nem tudom, hogy az üveg kék-e, vagy maga a folyadék ami benne lapul. Sejtésem szerint az üvegcse lehet a szín okozója.
A kiadás apropója, Beyonce koncertkörútja, a Mrs. Carter Show, tehát egy limitált termékről van szó. Az előző turnéja négy évvel ezelőtt zajlott, azóta mint tudjuk anya lett, és szebb mint valaha. Ennek az illatnak a kiadásával szeretné a rajongói számára még különlegesebbé tenni az új turnét és a visszatérést.

Ez a három korábbi tagja a Heat családnak 

Mivel nem szagoltam még az illatot, engedjétek meg, hogy a hivatalos anyagból idézzek:

Az illat

,,Ezt a nőies, virágos-gyümölcsös illatot az IFF híres parfümőrével, Clement Gavarry-val közösen alkották meg.  Az illat csodálatosan ragadja meg a lédús mangosztán és az acai gyümölcs édes kényeztetését, amit cseppnyi rózsabors fűszerez. Az illat szívében bőséggel nyílnak a virágok, egzotikus orchidea, ibolya levél és sambac jázmin bontja szirmait. Az elbűvölő kompozíciót az alapillat érzéki és szexis jegyei ölelik körbe, melyet madagaszkári vanília, gazdag ausztrál szantál és indonéz vetiver akkordok alkotnak.
A végeredmény egy lenyűgöző, aromás, felejthetetlen illat."

A 30 ml-es kiszerelés 8099 Ft-os áron elérhető. Ami fontos, hogy ez EDP és nem EDT és a HEAT illatcsalád negyedik tagjaként jelent meg szeptemberben. 


A The Mrs. Carter Show World Tour részletei:

A Mrs. Carter Show World Tour világkörüli koncertkörút majdnem egy évig fog tartani. A turné 2013 április 15-én Európában kezdődött és több, mint 20 fellépésből állt, beleértve a londoni O2 arénában rendezett 6 éjszakás programot. Június 28-án kezdődött az észak-amerikai turné, amit a brooklyni Barclay Centerben tartott több éjszakás rendezvény fog lezárni.
Szeptember 27-től Beyoncé részt vesz a legnagyobb latin-amerikai zenei fesztiválon, a “Rock in Rio” rendezvényen Rio de Janeiroban, Brazíliában. Ezután Ausztráliába és Ázsiába is ellátogat.

Ti szeretitek Beyonce zenéjét? Én igen, nem is tudtam hirtelen melyik számát tegyem be, de nagy nehezen emellett döntöttem a poszt mellé ihletadónak ! Szerintem nagyon dögös nő és szó szerint igazi nő, a zenéje is tetszik, nagyon szenvedélyes :) 



Köszönöm,hogy benéztetek, sok puszi: Hajnitok

Nincsenek megjegyzések: