2013. október 5., szombat

Rexona maximum protection deo teszt

Sziasztok!

Amikor legutóbb a Rossmann-ban jártam, éppen kanyarodtam volna be a kosár elvétele után a szokásos útvonalamon az utolsó polc után, mikor egy kedves hostess lány megszólított, hogy ismerem-e az ominózus dezodorcsaládot! Mondtam neki, hogy ismerem és csak jót olvastam róla eddig, ugyanis fokozottan érdeklődöm mindenféle női krém és sminktermék után :D Nagyon aranyos volt, végigszaglásztam az összeset, elmondta mit kell róla tudni és még egy rövid kis tesztet is bemutatott, ami tényleg érdekes volt.


Adott volt két kis Vileda törlőkendő , mert az is réteges mint a bőr. Úgy gondolta a gyártó,hogy ez a termék az, amivel a legjobban lehet majd érzékeltetni a deo hasznosságát. Két ilyen kis törlőkendőt bekent dezodorokkal. Az egyiket sima Rexonával a másikat pedig az ominózus fajta egyik 72 órás darabjával mely 2x erősebb és tartósabb izzadásgátló védelmet ígér, tehát nem csak a kellemetlen szagokat veszi el, hanem ténylegesen az izzadást gátolja, majd rágumizta őket két kis pohárka tetejére amiben víz volt. Nem nehéz kitalálni mi jött, felfordította a poharakat,és a sima dezodoros áteresztette a vizet mint a huzat, ám a másikon egy csepp sem jött át. Nagyon vicces volt, megfogdoztam, ráztam de egy csepp sem volt képet áthatolni rajta. Az is tök jó volt, hogy adott egy -25%-os kuponfüzetet, amit tegnap és ma lehetett beváltani, sajnos most nem ezért mentem így nem vettem meg de tervezem egy ilyen izzadásgátló beszerzését. 1300 Ft körül mozog a Rexona és 1500 Ft-os áron fut a Dove ilyen terméke.


Efölött a két kis tálka fölött zajlott a próba.

Itt én lötykölöm a vizet, és nem megy át :D

Szóval így, hogy a saját szememmel láttam a dolgot meggyőzött. Megtudtam azt is,hogy pénz visszafizetési garanciát vállal a gyártó, tehát ha a megfelelő használat mellett nem teljesíti az ígérteket, akkor a vételárat visszakapjuk. Mondjuk ezt meg kell indokolnunk és ők bírálják el, hogy az indok valós-e. 

Szóval már ő is ott csücsül a képzeletbeli kis whishlistemen :)

Ti próbáltátok már, tényleg ilyen jó?

Puszi: Hajnitok


2 megjegyzés:

Andus írta...

Na, ez nagyon elgondolkodtató és érdekes bejegyzés volt! :) Hamarosan én is írok róla, csak még nem sikerült befejeznem a bejegyzést.
Ui.: Azóta már 2x találtunk sünit éjjel. Szerintem a környék összes sünije nálunk van és minden héten valaki mást felderíteni küldenek. :D

hajnoca3 írta...

Nagyon örülök,hogy tetszett! :) Ha kész leszel a poszttal kérlek szépen linkeld be nekem mert nagyon érdekel egy tapasztalati vélemény is :) Puszi :*