2014. július 16., szerda

Moyra Sea Salt kiadás: Seahorse

Sziasztok Ladyk!

Szeretitek a Moyra lakkokat? Én igen, főleg mióta egyre izgalmasabb kiadásokkal jelentkeznek. Akkor kaptam fel először a buksimat, mikor a holografikus kollekciójukkal rukkoltak elő, azonnal beleszerettem két lakkjukba, majd jött a Sugar Sand, Vivid Sand, a sima Sand lakkok, Bubble Gum Effect, valamint most a Sea Salt. A Sea Salt lakkok lényege, hogy apró fehér kis ,,darabkákat" ( amik amúgy kis köröcskék) tartalmaznak, így adva azt a hatást, mintha a tenger sószemcséi csapódtak volna ki a körmök felületén. Összesen 7 árnyalatban kaphatóak, melyek között található élénk pink, pasztelesebb színek a krémtől a rózsaszínig , lila, fehér és barack. Ami engem elsőre megfogott, az a pasztel lila volt, mely a Seahorse fantázianevet viseli. Erről hoztam most nektek képeket és mesélem el a véleményemet és tapasztalataimat.



Anyukám szavai jutnak eszembe, mikor először megmutattam neki felkenve: ,, milyen szerény". Igenám, de ez bent volt a lakásban. Mikor kimentünk a fényre és mondtam neki, hogy ott nézze meg, akkor egyből mondta, hogy fú milyen szép és tényleg nem semmi. A fényen érvényesül igazán a lakk magas fénye, melyben beágyazódva vannak a kis ,,sószemcsék". Tényleg érdekes hatást ér el ezzel, nekem sosem jutott volna eszembe, főleg nem ez a fantázianév a kollekció köré építve, de nagyon tetszik , és a lakk elnevezése is csillagos ötös . Imádom, hogy már a Moyra lakkoknak is vannak elnevezései, nem csak számozásuk. 


A lakkok elnevezései és számuk ( nagyjából érzékeltetve színekkel) :

881- Pearl Drop- fehér, krémes szín
882- Octopus- enyhe barack árnyalat
883- Actinia- rózsaszín
884- Calypso- élénkebb rózsaszín
885- Seahorse- pasztell lila
886- Ariel- élénk piros
887- Summer Storm- fukszia




A fedése egy rétegben kevés, de kettőben már szépen adja magát a szín. Fedőlakkal fixálva pedig a tartósságára sem volt panaszom, pedig rendesen strapáltam a sok gépeléssel, pakolással a munkahelyemen. Az árak eltérőek lehetnek a különböző fodrászkellékesekben városonként, de a Moyra Shopban 450 Ft az ajánlott fogyasztói ára, amit abszolút megér.

Nektek tetszik ez a kiadás a Moyrától?

Köszönöm a figyelmeteket, puszi:



2 megjegyzés:

Kristóf Mónika írta...

Köszönöm szépen a tippet! A blogodat olvasva beszereztem 2 sea salt lakkot és nagyon, de nagyon tetszenek. Puszi. <3

hajnoca3 írta...

Örülök,hogy segíthettem Drága <3 :))