2014. július 13., vasárnap

Hatalmas öröm: benne vagyok az augusztusi InStyle-ban!

Sziasztok!

Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Ez volt az első gondolat, amikor írtak nekem a laptól,hogy szeretnék tudni hol lakom, mert betennék a lapnak írt levelemet a következő, augusztusi megjelenésbe. Hihetetlen izgalommal mentem megvenni a megjelenés napján reggel az újságot. Bár tudtam, hogy nem lesz nagy cikk, csupán a levelem teszik be, de nagyon megörültem mikor megláttam, hogy egy kis képen is ott vagyok az írásom mellett!


Minden egyes sor így igaz ahogy leírtam. Még egyetemista voltam, amikor szokásos kis reggeli boltba beugrásom során, az újságos stand előtt tűnődtem, mit is vegyek a hétre, ha unatkoznék és nem bírom már tovább a monoton órákat. Volt pár ilyen sajnos, de szerintem aki volt egyetemista érti ezt, sőt nem csak ők, hanem mindenki, hiszen érik ilyen percek az embert bőven az életében. Szóval akkor először nyúltam az InStyle után. Elsőre meglepődtem, mert nagyon kevés volt a cikk, inkább képek voltak benne, és furcsálltam is ezt. Aztán valahogy mégis egyre többször bekerült a kosaramba, míg nem azon kaptam magam,hogy egyre több az írás és nagyon tetszik nekem ez a lap. Tényleg sok ötletet kapok tőle, imádom a képeket, a sok csodaszép ruhát és kiegészítőt, és azt is,hogy nagy méretben kerül annyiba mint a többi ilyen női magazin kicsiben. Egyre igényesebbé vált és elszaporodtak a cikkek is. Most, hogy 5 évesek lettek, pedig csak úgy szerettem volna megköszönni nekik, hogy vannak és olvashatom őket, ezért ragadtam virtuális tollat, és írtam nekik egy e-mailt, amiben elküldtem nekik azt a posztomat link formájában amiben a lappal pózolok. Tudom,hogy sokan azt gondolják ez nem nagy cucc, de én amióta először egy ilyen újságot láttam még kislány koromban, arra vágytam, hogy egyszer majd én is bekerülhetek. A Marie Claire a másik kedvencem tette ki először az instás képemet, már az is hatalmas öröm volt, de ez, el sem tudom mondani mekkora.
Nyilván az ismertebb és nagyobb bloggerek számára ez semmi, de nekem egy nagyon fontos dolog. Remélem még lesz részem ilyenben, sőt, talán nagyobb volumenben is, mert óriási öröm és megtiszteltetés ez számomra és imádom, imádnám.

Csak annyit mondhatok: KÖSZÖNÖM InStyle! <3

Puszi: Hajnitok



1 megjegyzés:

Megaera írta...

Gratulálok, ez igazán különleges és felemelő élmény lehetett :)