2014. július 6., vasárnap

Playboy Morning Fight after shave teszt- A barátom tesztel!

Sziasztok!

Egy elég különleges bejegyzést hoztam nektek. Hogy miért is különleges? Nos azért, mert a következő Playboy after shave balzsamot nem én teszteltem, nem meglepő igaz? :) Mennyire lett volna hiteles? :D Se pasi nem vagyok, se nem borotválkozom. Nagyon szimpatikus azonban, hogy a Playboy klub gondol a szívünknek kedves férfiakra is, és izgalmasabbá teszik a termékek sorát férfiaknak szánt kencékkel. Hiszen ha belegondolunk, azért pár dologra nekik is szükségük van, nekik is lehet érzékeny a bőrük, és fontos, hogy ápolják azt, főleg borotválkozás után, mert nagyon szárít és irritáló hatással van az arcukra. Ennek ellenére sokan közülük nem használnak semmiféle ilyen terméket, ami számomra meglepő volt, talán azért, mert apukám mindig rendszeresen kenegette az arcát az adott rutin után. Amikor Istinek mondtam, hogy bizony Ő lesz a tesztelő,és mit kellene használnia, meglepődött, mert ő sem használt eddig ilyet. Ekkor ötlött az agyamba, hogy ez nekem miért nem tűnt fel eddig? De sebaj, majd most rászoktatjuk, gondoltam.. és remélem, hogy így is lesz, hiszen fontos, hogy szép és finom arcbőre legyen továbbra is! Lássuk, mi a véleménye erről a borotválkozás utáni balzsamról.


Playboy Morning Fight

A képeket is Ő készítette. Mikor megkapta, tetszett neki a csomagolás. Szereti a sárga színt, így ez a feltűnő matrica szerintem egyből megfogta és felkeltette a figyelmét. Azt mondta, hogy jó ez a kiszerelés, kézre áll, de azért semmi extra amitől elájul az ember. 
Az illata női szemmel nagyon kellemes, és férfi szemmel is, mint kiderült, mert azt mondta, hogy tetszik az illata,jó és nagyon bejön neki, és észrevettem,hogy tényleg használja, nem kellett kérnem a tesztelés során,rákapott. Ez mindenképpen már egy jó pont, hiszen eddig nem használt ilyet rendszeresen. Leteszteltem ( :)) ), a bőre sima, puha és illatos lett tőle, szóval nekem is bejön.


Őőőőő hát igen, így néz ki. Balzsam, fehér, vizes állagú. Ezt vártam tőle én speciel, hiszen rá van írva. Könnyen felkenhető, nem ragacsos. Megkérdeztem, hogy újravásárolná-e? A válasz igen volt, egyértelmű igen! Tehát elmondhatjuk,hogy jól teljesített a kis segédtesztelőmnél ez az arcápoló. 

Legyen máskor is ilyen teszt? 

Sok puszi nektek:


Nincsenek megjegyzések: