2014. július 22., kedd

Rimmel- Diva : a tökéletes vörös rúzs

Sziasztok!

A plázai Rossmann újranyitását nem hagytam ki, kíváncsi voltam a szép, kibővített alapterületű üzletre, továbbá minden dologra 10 % kedvezmény járt! Sokan voltak, kicsit túl sokan is, de egy üzlet nyitásakor vagy újranyitásakor nyilván nem meglepő. Nem akartam sok dolgot venni, ami megtetszik arra lecsapok alapon indultam útnak. Megnéztem magamnak az essence Viva Brasil kollekciót, nem fogott meg túlzottan, így onnan nem zsákmányoltam be semmit. Igazából a kibővített állandó dolgok közül érdekelne pár apróság, de az csak Müllerekben van sajnos, ami itt nincs. Szóval találtam akciós 300 Ftos összegért árult Rimmel rúzsokat. Ami nagyon tetszett, hogy fóliázva voltak, halkan mondom,hogy tök jó lenne ha minden máka minden rúzsa így lenne, és nem tudnák őket teljesen széttrancsírozni. Egy pinkesebb világos árnyalatot (később teszt) és egy élénk vörös színt választottam. A vörös szín a Diva fantázianevet viseli.


Csodás, krémes, élénk rúzsról van szó. Nagyon krémes, szóval tükör nélkül nem merném felkenni, mert könnyen elkenődhet. A tartóssága átlagos, nem sorolnám a legtartósabb darabok közé, de ezt megbocsájthatjuk az állaga miatt. Ilyen áron meg naná,hogy megéri.



A képen ezt viselem, azonban kissé csalóka, itt nem kentem erősre a színt, de teljesen elérhető vele az az árnyalat, amit ha ránézünk látunk, tehát szépen rétegezhető. Mindenképpen csak ajánlani tudom, ha egy szép vörös árnyalatot kerestek.



1 megjegyzés:

Megaera írta...

Jól néz ki, tetszik, hogy építhető :)