2015. május 27., szerda

E-bay kívánságlista 3#

Sziasztok!

Ahogy már meséltem, mindig nézelődök a kedvenc online áruteremen, és újabb hasznos vagy szép dolog, esetleg ötlet után kutatok. Vagy alternatívát keresek egy itthon a boltok polcain háromszoros áron kínált, ám általam vágyott dologra. Most sem volt ez másképp, és a legutóbbi kis gyűjteményem óta ismét felkerült a képzeletbeli listámra pár új elem.Lássuk :)


1.USB-s okostelefontöltő

Nagyon hasznos, hiszen hiába van már egy töltő a telefonomhoz, jó lenne,ha  a munkahelyemen is ott tudnék egyet hagyni, nem kellene aggódnom és cipelnem naponta a kábeleket. Továbbá egy usb kábel mindig jól jön! Ha elromlana a másik, vagy elkeverném, meg főleg praktikus lenne.





2. Vízálló ajakceruza-rúzs

Az ilyeneket mindig szerettem. Először egy essence Cherry Blossoms narancs színű volt ilyen fajta rúzsból,igaz az nem vízálló,de elég tartós és szeretem. Ezeknél a hatalmas színválaszték a szolídtól a dögösik nem überelhető,hiszen 19 szín közül választhatunk,a szuper árról nem is beszélve.


3. Szöszgyűjtő

Olcsó és jó megoldás. A tapadós verzió, amiket vásároltam eddig hamar elfogy, egy benti kutyus mellett főleg. Azt pedig utálom,ha szőrös a ruhám, vagy valahol szőr van. Hiába takarít egyfolytában az ember, ez ezzel jár! Így ez nagyon hasznos lenne. 



Most konkrétan csak egy a három dolog szerepel az első helyen a kívánságaim közül, de majd még jelentkezem ilyen listával.

Ti mit terveztek megvenni?

Puszi: Hajntok

Nincsenek megjegyzések: