2015. május 10., vasárnap

Kreatív és inspiráló oldalak, amiket szeretek

Sziasztok!

Nagyon szeretek inspirációt gyűjteni a webről,és gyakorlatilag naponta rengeteg percet töltök el ezzel ha van egy kis időm elalvás előtt, vagy akár a buszon. Szeretném megmutatni a kedvenc ilyen oldalaimat, amit lehet,hogy sokan ismertek már, sőt biztos vagyok benne, de leírom azt is, hogy melyiket miért is zártam a szívembe ennyire.

1.Weheartit

Az abszolút kedvencem. Órákat képes vagyok lépkedni a képek véget nem érő rengetegében és inspirációkat gyűjteni, ezeket  a mappáimba rendezgetni,és később felhasználni. A mappáim száma is egyre csak nő, egyre részletesebb kategóriákba rendezem a képeket,és imádom. Itt mindenféle képet megtalálhatsz, idézetes, szerelmes, boldogságtól sugárzó,ötletadó, zenével kapcsolatos és még sorolhatnám. Te magad is tölthetsz fel képeket, amiket aztán mások szívlelnek és így elindul egy útra.Követhetsz másokat,  vagy csak a gyűjteményeiket, mások is követhetnek,képeslapot is küldhetsz. Elérhető telefonról, tabletről,remek időtöltés és megnyugtat.



A másik abszolút kedvencem, ahol kép kollázsokat, háttereket, képeket készíthetünk, Erre a segítségünkre a kereső fül és a kategóriák állnak rendelkezésre. Ami szuper, hogy mindig vannak ,,kihívások", amik alapján készíthetünk kollázst, így akár még nyerhetünk is a kreativitásunkkal. Követhetünk felhasználókat, követhetnek bennünket, lehet csak képeket likeolni, véleményt írni, és csoportokhoz csatlakozni. Nagyon jó szórakozás és tényleg elszöszmötöl vele az ember, én például szeretek ott háttérképeket összedobni, amik aztán abszolút az én ízlésemet fogják tükrözni. Különösen szeretek itt születésnapra, névnapra a köszönteni kívánt személy számára egyedi képeket készíteni. 




Divatszeretőknek kötelező. Ruhák gyűjteménybe rendezése, szuper új cuccok után kutatás. Outfiteket is nézegethetünk, tehetünk közzé, tehát az inspirálódás valóságos tárháza. Itt is él az az interaktív opció,hogy követhetjük a felhasználókat és ők is visszakövethetnek bennünket. Csodás szett képeket nézegethetünk, szuper sminkekkel.



Használjátok valamelyiket? Nektek melyik a kedvencetek? 

Ha van kedvetek kövessetek bátran akármelyik felületen.

Ölel benneteket: Hajnitok


2 megjegyzés:

Unknown írta...

Ooh Polyvore :) egyszerűen i m a d o m :33

hajnoca3 írta...

Nem is csodálom, tök jó időtöltés és szuper kreatív :)