2015. május 17., vasárnap

Tavaszi outfit menta táskával

Sziasztok!

Tudom,hogy már inkább a nyár felé kacsintgatunk, de mentségemre szóljon, hogy amikor ezt az összeállításomat lefotóztuk egy munkanapom után, még hűvösebb volt, és rossz volt a számítógépem,ezért nem tudtam előbb hozni poszt formájában. Most már itt vagyok,és ez a lényeg.
Szóval a kabát, amit itt viselek egy új szerzemény, és rengeteget kajtattam, mire találtam egy tökéletes tavaszi-átmeneti kabátot. Valahogy mindegyikkel szemben volt valami kifogásom, amiket próbáltam..az egyik túl rövid volt, a másik túl vastag, a harmadik meg még túl vékony. Aztán ráakadtam erre a nőies és mégis ideális darabra, ami könnyen bedobható a nagyobb táskáimba, mert a kellemes puha bőr anyag nem gyűrődik és kicsire összehajtható.


Sokat vacilláltam a fekete és eközött,ám az évszak miatt vidámabbnak gondolom ezt a verziót,ezért ezt vettem meg. A cipőt még előtte vettem,és teljesen véletlen,hogy az is bézs színű,de így meg szuperül passzol hozzá a kabát.
A táska az Avonból van, és először mikor megláttam már megfogott, a színe, a mérete és az anyaga strapabírósága, egyből arra sugallt,hogy ez jó lenne pakolósnak nyárra a munkába vagy a strandra is akár. Nem mertem megrendelni, mert féltem,hogy élőben milyen is lehet, egészen  addig, míg meg nem láttam a városban egy lánynál... utána megint láttam nála... és mikor harmadnap is szembejött velem az utcán jól megszemlélve elhatároztam, hogy nekem ez kell... nem is gondolkodtam sokat, másnap megrendeltem. Hamar ideért, és már rendszeresen hordom.


Kabát: Ázsia
Cipő: Ázsia
Nadrág: h&m
Táska: Avon
Fülbevaló: Rossmann



Nektek milyen átmeneti kabitok van? Szeretitek a bézs színt?

Sok puszi: Hajnitok

Nincsenek megjegyzések: