2015. augusztus 28., péntek

Kiürült termékek #augusztus

Sziasztok!


Eléggé nehéz ilyen posztot készítenem, mert általában helyhiány miatt nem szeretem összegyűjteni egy kisebb adagba a már kiürült és elhasznált beauty szekciós flakonokat, dobozokat és tégelyeket, mert nagyon nagy kupit lehet velük felhalmozni. Most azonban végre sikerült (elismerő vállveregetés következik), így meg tudok legalább párat mutatni az elfogyott dolgokból.

Látszik, hogy nyár volt, le sem tagadhatnám a sok deo flakon és borotva csomagolás miatt. Kezdjük is akkor a dezodorálásra szolgáló flakonokkal. A Playboy- Play it sexy spray első ilyen illatát még tesztelésre kaptam és már akkor nagyon megtetszett az illata, a könnyedségével,a  nyáriasságával, és ez a barátság azóta is tombol köztünk, mert újravásároltam nem is egyszer. Nagyon nőcis illat, és ami jó, hogy sokszor találtam akciósan belőle, ami nem kis szó, mert alapáron 899 Ft-ért láttam több helyen is.....  A C-Thru Black Beauty spray-hez is akciósan jutottam hozzá a Tescoban, és ez is 899 Ft körüli alapáron kapható, ami durva. Nem volt gondom vele, szerettem, az illata is bevált és tetszett benne az az enyhe maszkulin beütés ami belevitt egy kis játékot az amúgy abszolút nőies illatba, nem volt gond a céllal sem, nem alakultak ki kellemetlen illatok amikor használtam, pedig akkor is javában nyár volt, mint az előzőnél. 
A testápolásra áttérve, a Nivea új, Creme Smooth tusfürdő mintája még az egyik magazinhoz járt, nem emlékszem melyikhez, de az egyik egész napos strandolás után használtam el,és mivel tényleg flefrissültem tőle, krémes volt, kellemes és jól habzott, valamint az illata is bejött már megvettem teljes valójában, egy eurós boltban 499 Ft-ért jutottam hozzá, ami jó ár, mert a dm-ben 799 Ft.
Az Yves Rocher Brilliance körömvirágos sampon egy állítólag népszerű termék, legalábbis az eladó ezt ajánlotta és említette, hogy nagyon közkedvelt. Nem mondom, hogy nem volt jó, de az én hajamhoz nem illett. Nagyon natúr, körömvirágos-zöld növényes illatvilágával sem vett le a lábamról,de szerencsére  ezt nem lehet érezni a balzsam használata után. Ha valaki ezt azonban kedveli, annak nagyon ajánlom. Egyébként jól habzott és minden mentes, ami plusz pont ugyan, de nekem nem hozta meg azt a wow hatást amit elvárok egy sampontól, valamint a fejbőröm viszketésére sem volt ideális. A Gliss Kur Hyarulon Hair filler hajspray-e már újravásárolt, igazából nagyon szeretem az ilyen balzsamokat, mindig van valamilyen amit éppen hajmosás után plusz ápolásként felviszek a hajam egészére mielőtt megszárítom. Az illata is nagyon jó, a fekete Keratinos verziója is bevált, annak kicsit sütisebb illata van, mint ennek. Ami még pozitívum, hogy bár csodát nem tesz a hajammal, de könnyebben fésülöm ki, isteni illata lesz és véd a hőtől. 
Végül,de nem utolsó sorban a szőrtelenítéssel kapcsolatosan egy Venus női borotváról szeretnék mesélni. Nem volt rossz, de nem is lett kedvenc. Azt mondom ez az a dolog, amin nem éri meg az olcsót megvenni, a pár filléres daraboktól mindig kipattog a bőröm és fáj, megvágom magam stb., míg az ilyen több pengével és zselés csíkokkal ellátott verziók jobbak, tartósabbak és nem okoznak irritációt és ebből eredően sérülést sem. 



Egy csoportkép a kis üresfejűekről :)

Ti próbáltátok már valamelyiket? Mi vált be ezek közül vagy rokonaik közül?

Köszi,hogy itt voltatok,sok puszi: Hajnitok

Nincsenek megjegyzések: