2015. augusztus 15., szombat

OOTD- Nekem a Balaton....

Sziasztok!

Régen volt outfit bejegyzés, sőt, nagyon régen. Nem volt aki fotózzon, nem volt olyan kép ami megfelelő lett volna erre a célra, de tegnap este a szerelmem lőtt rólam pár képecskét, amiről meg tudom mutatni egy kis beszámoló keretében, hogy mit viseltem, miért és miért pont ezt!
Először is, nagy ,,csinos-kimenős" felső keresésben vagyok éppen. Sajnos ( lehet itt sokan kinevetnek, de hagyjuk) mellben minden szűk ami régen rámjött, és nehezen tudom összekombinálni a programjaimat a megjelenésemmel. Szükségem, égető szükségem lenne csinos, kicsit ünnepélyesebb, nőiesebb és különlegesebb darabokra, amiket a hétköznapokban nem hordok, például munkába már nem venném fel. A mostani ruhatáram ugyanis teljesen hozzásimult a munkahelyi dress code-nak, bizony, szabályzat írja le, hogy milyen hosszúságú aljban és milyen kivágású felsőben jelenhetünk meg.




Előkerült a szekrényből az imádott neon zöld sortom, még tavaly vettem, de most is must have számomra. Hozzá valami lengét de nőieset és meglepőt akartam, ezért választottam az állatmintás blúzzal, aminek nagyon könnyű az anyaga, így igazán kellemes viselet a tikkasztó hőségben. A lábbelinél gondolkodtam a telitalpú szandimon, de végül a kényelem győzött, és milyen jól döntöttem, mert még ebben a papucsban is megfájdult a lábam a sok-sok sétától, ugyanis utána még a Hungarian Baja rendezvény első felvonására is hivatalosak voltunk. Táskának mindenképpen olyan kellett, aminek van hosszú,vállon átvevős pántja, aminek köszönhetően a kezem szabad lesz. 


Felső/Shirt: Cosmos- Shiba
Nadrág/Short: Háda- Second hand
Fülbevaló/Earrings: H&M
Papucs/Shoes: F&F
Óra/Watch: Huawei
Táska/Bag: Háda- Second hand

Ti szeretitek a nem alap értelemben összeillő darabokat merészen kombinálni? Színeket, mintákat?

Sok puszi:Hajnitok

Nincsenek megjegyzések: