2015. augusztus 6., csütörtök

Új essence trendkiadás: Happy girls are pretty

Sziasztok !

Ismét egy új essence trendkiadás hírét szeretném megosztani veletek, komolyan csak kapkodom a fejem, annyi új trendkiadás van mint égen a csillag. Persze ez az évszakváltással majd megduplázódik, de ez ok a vásárlásra igaz csajok? :)
Az essence Miláno közösségi oldalán bukkantam a hírre ( eléritek itt) , itt mindig azt is közzéteszik, hogy hol jelennek meg az aktuális újdonságok,és szerencsére a Hungary felirat is ott díszeleg. Már csak az a kérdés, hogy nálunk, de hol? Remélem a Rossmannokba vagy dm-ekbe is bekerül majd ez az új, mert nagyon kis szép.....

A displayen lesz két paletta 4-4 színnel, az egyik egészen a naturális barnás, őszies színekkel, a másik pedig a romantikus rózsadzínnel és pasztellekkel lesz majd elérhető. Remélem szépen pigmentáltak, mert akkor eléggé must have!  A lakkok is ígéretesek, főleg a két matt finisű, a körömreszelő szerintem ari, de engem nem hozott lázba. A szájravalók is kellemes ,őszies színűek, a pirosító is szép, a mintája főleg. A két szemceruza nem az esetem, na de a bronzosító..ezek a csokoládé színek, annyira jók lennének kontúrozásra, főleg ha matt és nem fényes finisűek...imádnám.


Nektek mi tetszik így kép alapján, mit írtok fel a képzeletbeli kívánságaitok listájára?

Ölellek titeket: Hajnitok 

Nincsenek megjegyzések: