2012. június 5., kedd

Astor Big Boom & Beautiful volume mascara

Szerencsés voltam, mert ez a szempillaspirál is a coty-s nyereménycsomagocskámban lapult. Elöljáróban, ma néztem meg az árát, hogy biztosat tudjak írni, 2499 Ft-ért volt a Dm-ben kitéve. A csomagolása nagyon szép, arany színű kemény , duci tok, fekete betűkkel. 12ml-es a kiszerelés, mely 12 hónapig őrzi meg szavatosságát.


A keféje óriási, duci, sűrű, tömött. Egy festékfelvétellel simán ki tudom festeni az alsó és felső pilláimat is, szóval bőségesen vesz fel festéket. Szép pillákat csinál és nem folyik le esős időben. Tesztelem már hetek óta, hogy valós véleményt tudjak róla alkotni. Csodás termék, és must have lenne, de van vele egy kis gondom. Potyog. Utálom amikor délutánra, vagy estére ott csücsül a szemem alatt a fekete festékdarabkahalom, amit el lehet kerülni ha kevesebbet kenek fel, vagy nem nyúlok soha a szemem közelébe sem, de akkor meg nem érem el vele a kívánt mega giga hatást. A keféjét amúgy az Essence I love spiráljának ecsetéhez tudom hasonlítani, de ez még annál is sokkal nagyobb és tömöttebb, pedig már az se semmi.


Összességében jó szempillaspirálnak tartom, de nem biztos, hogy újravásárolnám, méghozzá a potyogás miatt. De ha ettől eltekintek, akkor jó kis szempillaspirál ez. Egyébként mióta megvan csak ezt használom, sokkal jobban megfogott mint az előző Astor spirál újdonság.






Kiegészítettem a bejegyzést pillás képekkel
Itt láthatjátok az óriási spirálkefét, én amondó vagyok már ezért megéri kipróbálni, ha nem zavar benneteket túlzottan a potyogás, bár hozzátenném lehet ez csak nálam van így :)

Használjátok ezt a spirált, hogy tetszik, megveszitek? :)

Köszi, hogy benéztetek!

Sok puszi: Hajnitok

11 megjegyzés:

Ani smink és köröm írta...

Megnéztem volna, milyen felkenve a pilláidon...

FF blog by Lea írta...

Szintén.

Makeupcakes írta...

Én is. :)

hajnoca3 írta...

Elnézést kérek, el is felejtettem :) De ma kiegészítem a posztot természetesen még olyan képekkel, ez amit most kitettem még nem adja vissza teljesen az eredményt! Nézzetek vissza, pótolom a hiányosságot és köszönöm, hogy szóltatok :)

Ani smink és köröm írta...

Hát, ez kutyafüle, ha jól látom...

Thündérke írta...

Most akkor az utsó képen van spirál a pilládon?:) Mert ha igen, akkor, nem bejövős :( .

hajnoca3 írta...

Az első pillás képen egy egész napi viselés után látható este, mikor már a szememhez nyúlkáltam stb.

Endi írta...

Kiragadom a lényeget: hogy tudsz csukott szájjal spirálozni?:DD Annyi helyen olvastam, hogy a lányok mindig nyitott szájjal csinálják, és akkor tűnt fel, hogy jé, én is, és nem is megy máshogy.. :D

Egyébként nekem is a halálom a potyogós spirál, rám gyomorforgató hatással van.. Mintha kis csipadarabok lennének, vagy nem is tudom, fúj. :S
Én most kettőt is használok egyszerre, alsó rétegnek a Bourjois Volume Glamour-ját, felülre meg az Avon Super SHock-ot. Így a kettő együtt fantasztikus, természetesnek tűnik (utálom, ha látszik, hogy ki van nagyon festve), hosszú, és dús. Ha van lehetőséged, akkor majd próbáld ki:) Én azóta nem is kísérletezek, megállapodom ezeknél:)

hajnoca3 írta...

Jó kérdés, fogalmam sincs, igazából van mikor csukva van van mikor nyitva nekem mindkét verzió megy de itt is ösztönösen csináltam, éppen csukva volt, bár lehet, hogy a fényképezés befolyással volt rám :D

Nekem is zavaró, ha potyog, ronda és ilyenkor jön az, hgy mindenki mondja, hogy ,, van valami a szemed alatt" , te elkezded vakarni, nem jön le, így a végén ő nyúl oda ás fúj és undi :S Nem is gondoltam volna, hogy az Avon spirálok ennyire jók, nekem az Essence és Kallos a kedvencem eddig, de a Bourjois is jónak hangzik,de nekem az drága lenne :/

csak1csajszi írta...

Az Avon Super SHock spirál tényleg jó:) Nekem is van,de már fogyóba,kéne venni.. :D

Endi írta...

Hát igen, a Bourjois elég drága, én szerencsére ajándékba kaptam, és nagy szerelem :)

De a Super Shock szuper, és az nem is drága, akcióban is sokszor van :)