2012. június 18., hétfő

Catrice- Colibri Summer Collection-nálunk már kapható

Ma szembentaláltam magam már a rossmannban a Catrice új kollekciójával. Csajok, gyönyörű. Kipróbáltam a tesztereket, annyira pigmentáltak és tartósak a cuccok, hogy azok aztán nem olvadnak le rólunk a 40 fokban sem. A kedvencem a korall színű tekerős szemfesték, amin röhögtem mert a teszterre szájfény volt írva, mondom wtf?. Kipróbáltam a kézfejemen, egy húzással annyira pigmentált, hogy én speciel ilyet még sosem láttam (1490 Ft), majd utána még 3 órát vásároltunk, és meg sem moccant a kezemen, vízzel nehezen de lejött.


A display így néz ki, a képet nem én készítettem , hanem a google-val találtam. Csodás színek, azonnal rabul ejtett és odavonzotta a figyelmem. Sosem voltam Catrice fanatik, főleg az áraik miatt, de ez most nagyon telitalálat lett nekem.


A legfelső színt próbáltam ki, valami Isteni! Megszáradt teljesen a kezemen, nem ült bele a bőröm barázdáiba. A többi termék kipróbálására sajna nem volt időm, csak ezt és egy szájfény tesztert kaptam le a displayről, a kék szájfény üt, de nem érvényesül a színe a szájon, akárcsak anno a Loreal mindenféle színű szájravalói esetében itt is a fénye, a vizes hatása dominéá. 


Így utólag bánom, hogy a rúzsokat nem swatcholtam le, de ami késik nem múlik. Ja és beszereztem 140 Ft-ért essence körömmatricákat, olyan tükrös repedezettet amiért régóta fájt a szívem.

Lessétek meg a kollekciót, higyjétek el, megéri. Láttátok már, tetszett?

Köszi, hogy velem tartottatok, puszi: Hajni

1 megjegyzés:

lex írta...

A sminkcuccokat nem nagyon nézegettem, de a Twist of Lemon lakkot hétfőn vettem meg és jövőhéten szerintem vissza fogok lopakodni a zöld árnyalatért is :)