2012. június 3., vasárnap

Astor lakk a Cotytól

Nemrégiben szerencsés voltam, és a Cotytól megnyertem az Astor születésnapi ajándékcsomagok egyikét! Sorban szeretném bemutatni a csomag tartalmát, ami nem más, mint két körömlakk, egy szempillaspirál, mindez egy édes kis szütyőben jött, ami pink-fekete szatén anyagú és behúzható a vége. A csomagból a kedvencem egy rózsaszín körömlakk lett, ezért vele kezdeném a tesztelendő dolgok sorát.


Először mikor megláttam olyan nagyon világos piszkos rózsaszínre emlékeztetett, de körmön jobban a rózsaszín érvényesül, igaz a képeken nem nagyon sikerült elérnem ezt a színt amilyen valójában! Pigmentáltságát tekintve nem az igazi, ugyanis egy rétegben bőven hagy kívánnivalót maga után, de kettőben már semmi probléma vele. Amit nagyon szeretek benne az az, hogy tartós, a képeken 4. napja volt a körmömön és láthatjátok, hogy jól bírta, ugyanis mosogattam, takarítottam, reszeltem és fűrészeltem mikor ez a lakk volt a körmeimen, és mégsem adta meg magát. Nyárra szerintem must have, mert utálom, ha minden nap újra kell lakkozni a körmeimet ha víz éri és hamar lekopnak.



Az áráról sajnos nem tudok információt, de ha egy tartósabb lakkot kerestek, akkor ajánlom, főleg, hogy a világos árnyalatok szerintem tök szépen mutatnak lebarnult kézen.....

 ..... amilyennek az enyém még sajnos nem mondható el, de itt adja ki talán a valós színét.

Astor FASH'N STUDIO - 132 , 6 ml

Sajnos fantázianeve nincs a lakknak, én szeretem mikor van, mert könnyebben megjegyzem őket mint a kódok alapján, valamint eléggé bohókásak is szoktak lenni amik mosolyt csalnak az arcomra :)
Van Astor lakkotok? Szeretitek? Azok is ilyen tartósan?

Köszönöm, hogy benéztetek, puszi: Hajni :)

3 megjegyzés:

FF blog by Lea írta...

Régebben szerettem az Astor lakkokat, de sajna gyorsan besűrűsödnek, így már nem nyúlok utánuk.

Névtelen írta...

Pont egy ilyen lakkot vettem nemrég. A müllerben akciósan 435Ft vagy 495Ft volt (nem emlékszem pontosan). Még nem próbáltam, de remélem jó lesz. :)
A van még ebből a fajtából rózsaszínem is. És múlt héten akciósan sikerült egy piros 60sec-es lakkot is vennem. Én egyre jobban szeretem az Astor lakkjait. :)

A piros lakk elég tartós volt, viszont, ha nem kentem rá fedőlakkot, akkor nyomott hagyott pl a papírom. Ezt a vizsgán észleltem, dolgoztam ki a tételt amit húztam és azt vettem észre, hogy tele van piros csíkkal a lapom, hát a körmöm volt :)

hajnoca3 írta...

Az durva, ma a Dm-ben 1000 Ft körüli áron láttam, nem semmi milyen akciót fogtál ki akkor :O