2012. augusztus 13., hétfő

OASAP-2012.08

Bár a turis posztnak kellene következnie, mégis előbb az oasap-tól kapott legging-set mutatom meg, ami ma érkezett hozzám, kicsit hosszabb útvonalon az olimpia miatt, de épségben ideérkezett! Szóval, írtam nekik, hogy a kreditem nem lett feltöltve, rendesek voltak, egyből korrigálták és töltötték is az egyenlegem! Sokat agyaltam mi legyen. 15 dolcsiból itt nem lesz ruha, gondoltam én, de nézelődtem és a leárazásoknak köszönhetően cicanacik kikerültek belőle. Nem akartam valami sablonos egyszerű feketét, most valami különlegesebbre vágytam, mert sima feketém van és bármikor vehetek, de csipkés kivágott térdűt nem minden nap lel az ember lánya!

http://www.oasap.com/trousers-leggings/3842-chic-skinny-leggings-with-embroidered-lace-knees.html


S-es méretet kértem, mert lejjebb egy valódi csajon(blogger ő is azthiszem) jóval nagyobb darabnak tűnt nálam, magasságra popóra mindenképpen. Ennek ellenére, mikor megláttam a nacit azthittem elájulok, kb egy 5 éves kislánynak lesz jó, gondoltam. Mondom üsse kő, felpróbálom ha tudom. Ekkor ért a meglepetés, simán rámjött, annyira sztreccses, hogy a méretem! Nem mondom egy picit ha nagyobb, akkor lazább lett volna, de azthiszem ez is éppen a méretem! Ennek ellenére nekem fura ez a one size dolog, miért nem gondoknak a teltebb lányokra is? Furi, na mindegy.

 A csomagban lapult egy vászontáska is, ami bevásárláshoz jó lesz ha leugrok tejért és kenyérért..... rá is van írva, hogy használjuk a füldért, hát igaz, sokkal jobb mint a sok eldobható szatyorcsoda.

 Megérkezett

 Így néz ki a lábaimon. Kicsit nagy az a vágás, de nekem tetszik, igaz csak ha így ülök akkor nyílik ennyire szét. Egy szépséghiba, hogy kilóg egy cérnaszál az egyik oldalon.... nem nagy cucc mondjuk, majd levágom.

 A széle a csipkének csodaszép és nem tűnik lágynak, nem hinném, hogy az első mosásra lejönne, a szövet ott is erős, de azért óvatos leszek vele. Jobb félni mint megijedni alapon sosem árt !


Összességében azt mondom nem bántam meg, hogy nem egy túlárazott ékszer mellett döntöttem ismét, amúgy még egy napszemüvegen és pár leggingsen agyaltam.... szerintem legközelebb is valami ruhát kérek!

Hogy tetszik nektek? Ha bloggerek vagytok, ti mit kértetek?:)

Köszi, hogy olvastatok, puszi : Hajni

5 megjegyzés:

xoxo írta...

Juj de szép:)
Imádom jó választás.

LittleMucli írta...

Nagyon nagyon szép ez a legings. lehet itthon megcsináltatom magamnak,csak feketéből,mert azért van egy kis husi a combomon :S


amúgy táskát,bizsut vagy merészebb napon cipőt rendelnék.

Laruska Bee írta...

Hű, nagyon tetszik, annyira különleges :)

Thündérke írta...

én se értem ezt a one size dolgot :S nem mindenki nádszál vékony :S Amúgy tetszik a leggings , baromi jól néz ki :$

hajnoca3 írta...

Ma fel is avattam, egy kék megkötős denevérujjú, csipkés hátú hosszított felsővel, nekem bejött! Kényelmes volt, nem volt se meled se hívös. Amúgy néztétek az új f&f leggingseket ? SZERELEM, nagybetűs! Majd szeretnék legalább egyet, a narancs virágost, valami eszméletlen jók:)