2013. július 29., hétfő

Random cuki: Sweet princess lipgloss


Sziasztok!

Tegnap életemben először jártam egy Müllerben, méghozzá a székesfehérvárit vettem célba. Nem tudtam milyen, mert nálunk nincs, azt hittem kb olyan lehet mint egy Rossmann vagy Dm. Nagyot ámultam amikor beléptem és megláttam a hosszú, hosszú sorokat, majd a Chanel, Gucci, Clarins, Marc Jacobs és társaik feliratait. Maga volt a megtestesült álom. Az őr bácsi nem kullogott a popsimban lesve lopok-e, megszagolhattam és kipróbálhattam mindent MERT VOLT TESZTER! Még a legdrágább termékekhez, krémekhez és parfümökhöz is. Ezek után nagyon sajnálpm,hogy nálunk nincs ilyen üzlet, mivel nem volt sok időm, csak futólagosan lestem körbe, de el voltam alélva az O.P.I lakkoktól, a MAF szemhéjpúdereitől, a Bourjois lakkoktól és egyéb kencéktől.. szinte mindent hazahoztam volna :D De nem tehettem, ennek ellenére pár aprósággal megleptem magam. Ebből szeretném az elsőt megmutatni ami egy írtó olcsó és cuki dolog is egyben.


Ez egy eredetileg gyerekeknek készített szájfény, finom gyümölcsillattal és csodaszép csillámokkal! Nyárra tökéletes. Volt epres málnás, áfonyás és citromos vagy kivis, nem tudom, mert nem bontottam fel őket. Én a lila színű mellett döntöttem, ami illatát tekintve valami bogyós gyümis lehet és hát szerelem. Nem ragacsos, szépek benne a csillámok, de befotózni nem igen lehet. A neve Sweet Princess Lipgloss, a felirat mellett ami pink pedig egy édes kis királylány-angyalka repked. Mikor megláttam, hogy 290 Ft már dobtam is be a kosaramba. 


A színét maga ez a vakus kép adja vissza, tele van csillámokkal! Kiszerelését tekintve méret nincs rá írva, fogalmam sincs hány ml lehet. 24 hónapig őrzi meg a szavatosságát, masszív műanyag a tartó, a végén kis koronával ( írtócukker) , a szokásos applikátoros felvitelt biztosítja. Egy belemártás nekem elég is a használatához. 

Swatchok:



Na, látjátok a csillámokat? :)





Ismeritek ezt a szájfényt? Hogy tetszik? szeretitek a müllert?

Köszönöm, hogy benéztetek, soksok puszim: Hajnitok

Nincsenek megjegyzések: