2013. november 17., vasárnap

A legszebb parfüm üvegek

Sziasztok Drágáim!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem az első dolog ami rávehet egy parfüm iránti érdeklődésre az a reklám mellett a külseje, tehát az üveg  elsősorban na meg picit a doboz is. Szerintem csodálatos parfümös üvegekkel lehet manapság találkozni, amiket nem semmi lehet kitalálni, már már művészet, ahogy pár fúvott kis szelence kinéz!


Most eltekintenék a One Direction zenei világától, jómagam sem tartozom a hallgatótáborukba, de mégis azt kell mondjam, ez az üveg valami gyönyörű! Ha jól emlékszem egy nyilatkozatban azt olvastam, olyan desing-t szerettek volna a srácok, ami méltó minden rajongójukhoz, nőies és szép. Szerintem sikerült nekik!
A Juicy Couture üvegen a nagy masni melyik lány szívét ne dobogtatná meg a csodás pink szín mellett? Pedig maga az üveg forma a klasszikus téglatest megoldás, megszaglásznám!
A harmadik, BLBG már magával a színével felhívja magára a figyelmet, a kupak pedig mesés!


A Lolita üveg hajaz kicsit hajaz a Nina Riccis almácskára, de mégis más annyiban, hogy más az alma szára, és szépek rajta az arany levélkék.
Lady Gaga parfümnél fekete színe már eleve szaglásra csábít, de tetszik ez a karmos megoldás a kupakon és az arany-fekete színpáros telitalálat!
Vera Wang elsősorban a csodás ruháiról híres, de azért a parfümüvegcséi se semmik! Ez a kis királylányka kupakos szépség, tetszik a szív alak, a szín is szép.
A Dieseltől számomra meglepő ez a nőies fellépés, de azért a szív ,,vésett" kivitelezése mégis Dieseles nem olyan finom és kecses a körvonal, de gyönyörű az összhatás, akár egy jégből faragott dísz.
Katy Perry parfümje imádat! Imádom az illatát, a reklámját, a desing-t, mindent, kész, szerelem!
Vera Wang ismét, csodálatos virágos kupak a tüllökkel és a felirat a nyilacskával, tündérien aranyos :)


A kedvenceimet és a talán legkülönlegesebbeket hagytam a végére.

A Lancome színe ami megfog, egyszerűen gyönyörű a forma és a vastagítás a alján.
A Crystal&Gold, mit fűzzek hozzá? Akár egy kristályból faragott csoda.
Vera Wang ismét, ez a nőci nem tud hibázni, extra csajos, extra nőies, imáááádom!
A Shabby chic üveg csak üveg, de elférne a polcomon úgy érzem :)
Betsey Jonhson , tütüüüüü, rockos kivitelben, írtó cuki édes, csajos mit mondjak még róla?
A végén pedig maga a tündérmazsolaszem... a Ladybug, a katicabogár, miért nem nekem jutott ez eszembe????

Nektek melyik a kedvenc parfümös üvegetek, és az illatotok?

Köszönöm, hogy velem tartottatok, sok puszi:


6 megjegyzés:

djkaty írta...

Az én kedvencem a Nina Ricci Ninája, mind üvegre, mind illatra, illetve még az Avon Only Imagine is a virágos kis kivitelével, az illata pedig csodás, egész évben hordható. :-) A többi parfümöm üvege elég alap, de legalább nem sajnálom táskába dobni őket :-)

Unknown írta...

tényleg gyönyörűek :)

Névtelen írta...

Nagyon szép üvegek tetszik! Díjat kaptál tőlem: http://juditnailpolishblog.blogspot.hu/2013/11/i-have-received-awards-dijat-kaptam.html

hajnoca3 írta...

Úristen, komolyan?? :O Nagyon-nagyon szépen köszönöm, nem tudod mennyire örülök most, írtó édes vagy!!! :) Puszik érte!!! :*

Névtelen írta...

Ohh nincs mit, szívesen olvaslak :)

hajnoca3 írta...

Tündéri vagy ! :$