2013. november 11., hétfő

Mielőtt írtam volna róla, megnéztem élőben: Astor újdonságok

Sziasztok Drágák!


Lehetséges, hogy találkoztatok már a hírrel, hogy az Astor háza táján újdonságok ütötték fel a fejüket, méghozzá egy szuper szempillaspirál a Big & Beautyful BFly Butterfly look, ami egy nagyon szép cukorka pink színben pompázó lepkével díszített darabés hát Heidi <3 Mint mindig most is gyönyörű a promó képen! Egyik kedves ismerősöm meg is vásárolta, előtte megnéztük milyen a keféje és nagyon szimpatikusnak tűnt, ugyanis érdekes ív volt benne, és nagyon tömött nagy keféje volt!

Pár kedvencem a márkától


Tetszett, tényleg! Igazán várom, hogy megtudjam milyen!


Aztán még más újoncok is lesznek, szép lakkok, méghozzá ők:

Egy barnás narancs

Egy meggybordó

Egy lila

Egy sötét türkiz (ő a kedvencem, remélem élőben is ilyen szép, akkor must have darab!)

Amúgy összességében az Astorral mint márkával én eddig elégedett voltam, elég tartósak a lakkok, a spiráljaik egyre jobbak, talán az áruk lehet elrettentő, ez az egy tényező ami visszatart a tömeges vásárlástól a displayeik előtt !

És most lássuk a kapott információkat a Coty Hungary Kft. jóvoltából :

,, Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirál
Imádja a hatalmas, szuperül ívelt pillákat, de szeretné, ha azok puhák és rugalmasak maradnának? Most aztán tágra nyílhat a szeme, itt a megoldás, a Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirál! A márka történetében ilyen pillekönnyű formula még sosem volt! Ez a lepkeszárnyként rebbenő, tökéletesen ívelt pillák titka! A szempillák hatalmasak és csodálatosan könnyedek. 

A szexi pillák megszületését Heidi Klum, a márka művészeti igazgatója és reklámarca inspirálta. Igazi társasági pillangóként Heidinek különösen fontos, hogy pillái óriásiak és íveltek legyenek, de úgy, hogy közben megőrzik rugalmasságukat. Így mesél az újdonságról: Az Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirállal olyan dús pillákat festhetek magamnak, amikre mindig is vágytam, ráadásul anélkül, hogy elnehezednének a szálak. Hatalmas szempillák, a pilleszárny könnyedségével. Most aztán rebegtethetem pilláim, ahogyan csak tetszik!”

Zselés hatású formula & speciális pillangókefe
Szeretnéd végre megtudni, mi az Astor titka? Először is, a Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirál zselés hatású formulája pehelykönnyű viaszt és mély, intenzív színű pigmenteket tartalmaz. Ez biztosítja a plüss szerű hatást, a telt, mégis rugalmas pillákat. Másodszor: az ötletes és rugalmas “butterfly” kefe hullámos formáját pont úgy tervezték meg, hogy tökéletesen illeszkedjen a pillák vonalához. A kefe szálai rugalmasan követik a szempillákat, még a legeldugodtabbakat is elérik a szem külső és belső sarkában, így lesz szinte pillangószárny hatású a megjelenés. Bármennyi festéket felvihetünk a pillákra, a könnyed formula garantálja, hogy soha nem fognak elnehezülni.

Heidi így kommentálja az új spirált: “Azt nagyon szeretem, ha feltűnően nagyok és dúsak a pilláim, de azt már nem szeretem, ha kemények és ridegek. Az Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirállal hatalmasra és gyönyörűen íveltre varázsolhatom pilláim, de ugyanakkor szuper rugalmasak is maradnak.”
Heidi hozzáteszi még: “Engem abszolút meggyőzött az Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look spirál rugalmas, hullámvonalas keféje, tökéletesen követi a pillák vonalát, minden szálat szuperül elér. Az igazi pillangó hatás eléréséért külön extra festéket viszek fel a szem külső sarkában megbúvó szálakra. Ettől aztán tényleg szexi lesz a megjelenésem!”


Heidi libben, akár egy pillangó
Heidi Klum csak úgy ragyog az elegáns, légies reklámkampányban. Csodálatosan néz ki hosszú selyem ruhájában, és ahogy pillangót rajzol a szempillasirállal a levegőbe, megtörténik a varázslat, a pillangó hirtelen megelevenedik és tovaszáll. Majd felviszi pilláira a  Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirált, vidáman rebegteti pilláit, így érzékeltetve a hatalmas, gyönyörűen ívelt pillák játszi könnyedségét. Végül Heidi egyenesen a kamerába néz és kijelenti: Ilyen pillákkal nyugodtan flörtölhetünk!

Rebegtesse dús, mégis légiesen könnyed pilláit, amit csak az Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirálnak köszönhet. Élvezze a pillangóhatást!

“Szeretem a szemeim játékával kifejezni magam, imádom, ha pilláim óriásiak, mégis pille könnyűek. Ha Önök is ilyen pillákra vágynak, használják az Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirálját. Ez a spirál látszólag megsokszorozza és tökéletesen íveli pilláimat anélkül, hogy azok elnehezülnének – mehet a rebegtetés! “

“Olyan pillákat szeretnék, mint a pillangó szárnyai. Ezért imádom az Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look spirált, mert ennek különleges, hullám formájú keféje tökéletesen követi pilláim ívét. Nagyon egyszerű a használata, az eredmény pedig rengeteg, tökéletesen ívelt pilla, amit aztán kedvemre rebegtethetek!”

/Heidi Klum/

A valóságban nem ennyire lilás, inkább rózsaszín de csodásan fényes, szinte tükörfényű, igazi dögös lányos :)

Nektek hogy tetszik? Kíváncsiak vagytok már? :)

Köszi,hogy velem tartottatok,sok puszi:



1 megjegyzés:

Unknown írta...

a szempillaspirálok nagyon tetszenek :)