2013. november 27., szerda

A legutóbbi kis bevásárlásom :)

Sziasztok lánykák !

Ma elhoztam nektek megmutatni a hétvégi kis kiruccanásom és szabadidőm eredményét, amikor is sok szívmelengető kis aprósággal távoztam a Balaton Pláza területéről, no azért a Spar-ba is betértem. Megnéztem az összes kedvenc helyen kínálatát, gyönyörködtem,és néztem a nagy ünnepváró forgatagot. Megszólalt az első karácsonyi dal is amit idén hallottam, mégpedig a H&M-ben a Wham!- Last Christmas ( örök kedvencem) egyik új feldolgozása, mondanom sem kell, egyből mosolyra szaladtak az ajkaim és sétálgattam, néztem a ruhákat míg vége nem lett a számnak.


Eredetileg tusfürdőért, téli sapkáért, és pár hobbi boltból kellő dologért mentem, mindent sikerült megvennem amit szerettem volna, sőt talán picikét többet is.

A Rossmannban vettem meg a kedvenc tusimat, ami a FA jázminos kókuszvizes zöld csodája, és már a sokadik flakonnal koptatom belőle, nagy örömömre, mert az ára is nagyon kedvező most, mindössze 339 Ft egy flakon belőle, így rögtön kettőt is elhoztam, betáraztam, mert úgyis ezt venném újra, a minőségi ideje meg nem jár le addig. Itt vásároltam még a Glade limitált illatosítóját ami alma-fahéj illatú és isteni finom, igazi ünnepi hangulatot ad a szobámnak, ez is akciós volt, 600 Ft volt,és egész idényre elég lesz! A harmadik és egyben utolsó dolog inne a Winter Seife téli kiadású folyékony szappan utántöltő volt, ami szintén nagyon olcsó bb 200 ft-os áron zuhant a gyűjtőbe, azért utántöltőt vettem nem az eredeti kiszerelést mert nekünk van egy állandó kerámia macis adagolónk amit mindig feltöltünk! Az illata amúgy vaniliás ami nagyon nagy kedvencem, sőt talán az egyik kedvenc illatom :)

Aztán a CBA-ba mentem, anyunak kellett vennem tejszínt és ha már ott voltam, megláttam a Milka 199Ft-os akciót, egyből jött is velem egy tábla a karácsonyfásból meg az oreosból, Isteniek!Ami még étel vagy ilyen egyszerű szupermarketes az a 199 Ftos somlói amit anyuéknak is vittem haza, nagy örömmel faltuk be, valamint a kedvenc fekete teám az Earl Grey, és egy Cosmopolitan.

Nagyon sokat kóvályogtam mire eldöntöttem melyik sapkát válasszam mert 2 versenyző is játszott nálam, egy a H&M-ben, egy a Rossnmannban, Végül az elsőt vettem meg, mert ez olyan Hajnis nekem, olyan szerelem első látásra darab, de a Rossmannos is szép volt, bordó, kötött, végén bojt, és arany színű kis gyöngygök voltak rávarrva végig körben az egészre. Végül tehát a választásom:


A hobbi boltban az Adventi koszorúnkhoz kellettek dolgok, valamint pár karácsonyi DIY projektemhez amiket majd megmutatok nektek is és ha kedvet kaptok elkészíthetitek Ti is! A photo light boxom el is készült a hétvégén is szuperül sikerült, nagyon elégedett vagyok vele és a benne készíthető képekkel, ezen kívül.... egy hópihés fülbevaló, egy kis anyagból álló fodros karácsonyfa és a koszorú van a teendőim között, no meg persze még sok más amihez már begyűjtöttem a kellékeket, ugyanis nagy házdekoráló vagyok ám! :)

Ennyi lett volna a vásárlásom, Ti miket vettetek mostanság? Szoktatok barkácsolni?

Köszönöm,hogy ma is velem tartottatok, sok puszim: 



1 megjegyzés:

djkaty írta...

Jó tudni, hogy milyen illata van as Isana kézmosónak. :-) Már nézegettem, de nem tudtam, érdemes-e megnézni közelről is, de így már útba ejtem majd a Rossmannt valamikor :-)