2013. november 13., szerda

Azok a '90-es éveg TAG - nem hagyhattam ki :)

De nemám! Szijjasztok Drágáim!

'89-es vagyok, kötelességemnek érzem, hogy ez a Tag nálam is meglegyen a blogomon, főleg,hogy nagyon tetszik, köszi érte a Bikira lányoknak!


Tehát jöjjenek a kérdések, de előtte egy kép rólam, kislányként :)


Kicsi Hajni :) 


1.Mi volt a kedvenc Disney meséd?
Első sorban az m1-en , vasárnap délután menő Disney meséket néztem, de volt egy kazettám, amit anyukámék vettek fel nekem, és minden áldott délelőtt megnéztem, szó szerint :D Anyu mindig kérdezte, nem unom-e még, de nem, pedig a mai napig emlékszem minden egyes mese minden részére, ami nem lep meg vagy 1000 megtekintés után.



 A kazi két rész kölyök tornával kezdődött amit lelkesen végigcsináltam persze, aztán volt Dagobert bácsi- tehát Kacsamesék ( Ducktales) , ez volt a leges legnagyobb kedvencem, még plüss állatom is volt, a kis zöld ruhás kacsafiú :) Aztán volt még Chep&Dale, és ezeknek sok sok része. Imádtam! :)

2.Ki volt a kedvenc együttesed?
Hú..én két énekesnőért rajongtam, a jó öreg Britney és Natalia Oreiro vitte nálam a prímet, ciki.. tudom :D Na meg a szokásos akkori bandák, pl N'sync és társaik.

3.Mi volt a kedvenc édességed?
Senki nem emlékszik ilyenre akinek említem, de volt egy időben csokimázzal mártott kuki , azt imádtam. Na meg gyerek voltam, ki nem imádott minden finomat? De volt nekem és anyának is egy mogyoróvajkrémes csoki kedvencünk amit bánatunkra már nem forgalmaznak :(

4.Kedvenc társasjáték vagy egyéb játék?
Tyű, csakis a ki nevet a végént toltuk ha társasoztunk, volt még gumizás, ugrálókötelezés, fogócska, bújócska, főzőcskézés.....

5.Mi volt a kedvenc Happy Meal figurád a MCDonald's-ból?
Furby. Imádtam, annyira szerettem volna egy igazit, de arany árban mérték, na meg a másik a my little pony volt :)


Pont ugyan ilyenem volt :)

6.Kedvenc könyv/mesekönyv?
Kedvenc volt egy csodaszép mesés könyv, abból is a Rózsát nevető királykisasszonyt imádtam. Aztán a másik nagy imádatom a Cifra Palota volt Halász Judit könyve amúgy, rengeteg jó kis verssel, kifestővel, foglalkoztatóval, mesével,képpel és történettel! Hatalmas könyv és a mai napig őrzöm, mindig a bátyámmal oldottam meg a feladatokat, aki adott rá pirospontot ha jó lett :D

7.Kedvenc ruhaboltod akkoriban?
Ilyenem nem volt, anyukám diktálta a lelőhelylistát.

8.Kedvenc Cartoon Network meséd?
Nem ragozom ezt sokáig: Boci és pipi valamint Pindúr Pandúrok.


9.Mit néztél a Tv-ben ha hazaértél a suliból?
Na ezt nem nagyon tudom, első körben még a Dragon Ball-t, jó pasis mese, de mindenki azt nézte.






1 megjegyzés:

djkaty írta...

A piros pontos sztori nagyon aranyos! Nekem a diókrém volt a kedvencem, ami olyan volt, mint a mogyorókrém, csak kakaómentes, és SOKKAL finomabb :-)