2013. december 14., szombat

A legédesebb sminktermékek, avagy Etude House

Sziasztok Csibék :)

Sokat szoktam az e-bayen nézelődni, nézegetni, kutakodni új dolgok után, meg már arra is tényleg jó, hogy megismerjek olyan márkákat és gyártókat amik itthon még nem lelhetőek fel. A kóreai márkák különösen érdekes és aranyos termékeket gyártanak, Holika Holika, Tonmoly és Etude House... Az utóbbi a kedvencem, olyannyira, hogy nem mehetek el mellette szó nélkül, imádnivaló aranyos cuki édes és más mézes mázas szavakkal illethető dolgaik mellett.


Lehetséges, hogy sokan hallottatok már róluk, mert a legújabb Minnie kollekciójuk nagy sikert arat, a kis egérkefejes flitteres és masnis csillámló lakkokkal a középpontban, és az egérke köré felépített termékek sokaságával. Azonban érdemes más vonalaiknak is utánanézni, mert a krémeik és szájra való termékeik, egyéb sminkszereik is legalább annyira figyelemfelkeltő formában kaphatóak


BB krémel sokasága, krémek szép csomagolással. A kedvencek a baglyos és fókás, pandamacis kézkrém tégelyek. Az arclemosóik, sminkeltávolítóik nem olyan extrák, akárcsak az alapozók és BB-k, de azoknál talán ez nem is olyan fontos.


Az alsó sorban található három tégely a kedvenc, hát valami eszméletlenül aranyosak. De tetszik a többi arcravaló is.


A candy cane ajakápolók valami eszméletlenek, nem? És a rúzsaik csomagolása is nagyon szép a kis címerrel a közepén, a halvány púderrózsaszín csomagolás pedig tuti befutó.


Van egy Hello Kitty kiadásuk is, de a legjobban a szívemet dobogtató a középen található kis madárkás púder. Egyszerűen imádnivaló. Sajnos nem elérhetőek tehát még nálunk, legalábbis nem tudok róla, az áraik sem túl kedvezőek, nem az olcsó termékek közé sorolnám őket. Példának okáért a Minnie lakkok 1050 Ft / db körüli összegért elérhetőek, de ha azt vesszük,hogy különleges, és sok drogériás lakk is ennyi, akkor az ingyen postával megéri.

Ismeritek ezt a vonalat? Szeretitek?

Köszönöm,hogy velem voltatok ma is, sok puszim:


1 megjegyzés:

Timeinspo írta...

Láttam már őket elvétve, és egyre jobban tetszenek. :3