2014. május 21., szerda

A hétköznapi natur sminkem

Hétköznapokon nem szoktam brutális sminkeket készíteni, maximum ha nagyon pepecselős kedvem van, akkor egy tusvonallal, vagy valamilyen világos szemhéjpúderrel vagy pigmenttel dobom fel a szemhéjamat, alá egy kis szemhéjalappal, hogy tartson a nap végéig. Most a teljesen alap sminkemet mutatom meg nektek, ami tényleg csak egy alapozásból, pirosításból, púderből, rúzsból és szempillaspirálból áll, valamint a szemöldökformázásból.



Szerencsére icipicit javult a bőröm állapota, de azért ez nagyon nem a valóság, elég erősen le kell alapoznom magam, hogy normális bőrfelszínt kapjak. Remélem ez hamarosan megoldódik.
Alapozásnál a Rimmel Wake Up Foundation-jét viselem, jelenleg ez a kedvenc alapozóm mert nem fénylik annyira mint pár másik, kellemes viselet. Púdernek egy S-he púdert teszek rá ( végleges terméklista a bejegyzés végén), majd egy essence színátmenetes pirosító jön rá, enyhe rúzs, szempillaspirál ami szintén Rimmel, és voila! Útra készen vagyok. Majdnem elfelejtettem a szemöldökömet egy essence ceruzával húzom ki.


Felhasznált termékek :

Alapozó: Rimmel Wake up Foundation 201 Classic Beige
Púder: S-he stylezone compact powder 402
Szemöldökceruza: essence eyebrow desinger  04 Blonde
Rúzs: Rimmel Kate Moss 102 
Pirosító: essence blush up! powder blush 20 pinky flow 
Szempillaspirál: Rimmel Lash Accelerator Endless Mascara 001 Black

Ha pedig egy kicsit vidámabb, erősebb hatást szeretnék, akkor valami ilyesmit viselek, vagy egy halvány rózsaszín színt, vagy egy kékes árnyalatot:


Ugyanz az a felállás, csak a szemhéjamon Color Tattoo-val



Puszi: 



1 megjegyzés:

Unknown írta...

Nagyon jól áll a kék szín és a frufru! :) Az utolsó képen picit Katy Perry-re hasonlítasz! :)