2014. május 24., szombat

Egy álom vált valóra: Katy Perry parfüm

Sziasztok drágák,


Bizony, az én drága barátnőm lepett meg ezzel a csodálatos, óriási kiszerelésű Katy Perry parfümmel, amivel hatalmas örömet szerzett nekem! Az illata sokkal intenzívebben érezhető és tartósabb is, mint az edt kiszerelésé, valamint az üvege is egyszerűen csodaszép, imádnivaló, egy igazi éke lehet egy lány szobájának. Mondjuk én mindig gondosan a kis tartójába helyezve óvom mindentől, és mindenkitől :))





Ez a színátmenet nagyon  szép benne, valósággal izzik az üveg!



A kupak is magával ragadó, akár egy pecsét!


A legszebb az benne, ahogy a fény játszik az üveg színeivel. Egyszer vadító vörös, aztán átmegy a krémes bézsbe ha úgy süt rá a nap, vagy ha éppen alulról nézzük akkor teljesen whisky színűnek látszik! Az illatáról korábban már meséltem nektek, ez a parfüm abszolút én vagyok. Azóta egyébként kijött egy lágyabb, kevésbé karakteresebb verziója is, ami levendula lila színben pompázik. Volt is szerencsém megszagolni a Dm-ben, de őszintén szólva nem éreztem nagy különbséget ehhez az alap változathoz képest, sőt... nekem ez valamiért jobban bejön!

Csodás meglepetés volt, mikor kibontottam a csomagot, a szívem egyből hevesebben vert, főleg, hogy ekkora hatalmas kiszerelést beszerezni sem semmi, de az én barátnőmnek ez sem volt akadály! Köszönöm milliószor neki, teljesen elkényeztet!

Nektek van egy illatotok, ami ennyire a tiétek?

Köszi,hogy itt voltatok,sok puszim:



2 megjegyzés:

Megaera írta...

Csodás az üvege! Az illatot nem ismerem, de biztos isteni lehet :)

hajnoca3 írta...

Ugye?:) Ha Dm-ben jársz szaglászd meg! Nekem nagyon tetszik az illata !