2014. május 4., vasárnap

essence Pureskin színezett,pattanás elleni korrektor teszt

Sziasztok Drágák!

Ma kérésre az essence egyik arcápolási vonalába tartozó korrektoráról készültem teszttel, remélem hasznos lesz minden amit írok róla! Először is, amit már említettem, sajnos valami nagyon kiütötte a bőrömet, és egyébként már a Bioderma sem segített rajta így nem okolom ezt a terméket, amiért nem segített, ide majd valami gyógyszer kell, amit a bőrgyógyász fog felírni. 400 Ft körüli akciós áron vásároltam a Rossmannban, és arra amire kitalálták nekem bevált.



Maga a tubus 15 ml, ami elég sokáig elég, ez pedig még egy biztos papírdobozban lapul, tehát maximálisan védve van a tapogatástól vagy belenyúlástól,ami csillagos ötös! Persze ha a matrica már fel van bontva akkor egyértelmű,hogy valaki bizony már előttünk felbontotta a kis tubust, ki tudja mikor, és ketyeg a szavatossági idő órája ( 6 hónap) , ezért érdemes erre nagyon odafigyelni! 



Magyar matrica a papírdobozon volt, a tubuson nincs leírás. Amúgy a pirosodás ellen hatékony állítólag, valamit pattanáscsökkentő hatású krémről van szó. A Clearderm complex megtalálható benne, melynek köszönhetően hatékony és segít meggátolni a pattanások pirosságát, nyugtat, csökkenti a gyulladást. 


Egy kicsit sötétnek tűnhet, de felkenve nekem nem volt a színnel gondom, főleg,hogy nem az egész arcunkra kell felvinnünk hanem csak a kényes részekre, melyekre utána ha alapozó kerül, jól működik. Mattít, de nekem pár óra elteltével zsírosodni kezd, és kissé maszk hatást produkál. Ez a negatívum az, ami zavar benne... körülbelül mintha zsírral kentem volna be a bőröm azon területeit, főleg az orr és áll vonalát érintve, ez persze nem biztos, hogy másnál is így lesz.


Kevés mennyiség is elegendő, ennyi pénzért nagyon praktikus választás lehet, főleg,hogy kis helyet foglal így a táskánkban akármikor könnyen magunkkal vihetjük. Az illata az a tipikus pattanásra való termék illat, nekem kicsit uborkás, ,,zöld", növényes illat, de nem zavaró mert hamar elillan. Az antibakteriális hatása nagyon  jó, pusztítsa csak el a baktériumokat a rondaságok környékén.

Nos, ennyi az amit tudnék róla mesélni, egy próbát megér, lehet,hogy nagy szerelem lesz belőle, az is lehet, hogy másnak sem hat, szerintem ez attól is függ, hogy mennyire pattanásos a bőr és miért pattanásos. A fedése viszont jó!

Köszönöm , hogy olvastok, sok puszi:







Nincsenek megjegyzések: