2012. április 26., csütörtök

Avon tanácsadónő lettem !

Igen, avonozok! Megkeresett a cég egyik képviselője, hogy lenne-e kedvem hozzá és menjek el a kontakt pontjukba. Ma betértem egyeztetés után a számomra már már kánaáni környezetbe, amit úgy képzeljetek el, hogy a tükrös falakon tele polcok roskadoztak az avon termékektől, amiből kipróbálhattam bármit. Majd Györgyi elmondta nekem a dolgokat és úgy döntöttem miért is ne, belevágok! Költséggel nem jár, csapatot építeni pedig megpróbálok idővel! Egyelőre igyekszem az ismerőseimnek megmutatni a katalógusokat, felvenni a rendeléseket. Most egyelőre egy rendelésnek is örülnék így, hogy ma kaptam kézhez a katalógusokat :) Engedélyt kaptam a fényképezésre és reklámra, szóval mutatok nektek képeket a kontakt pontokról!

 

Amit még fontosnak tartok, ha bárkit érdekel valami, szívesen megrendelm neki, Veszprémben bármikor átadom neki, vagy minimális postáért cserébe eljuttatom hozzá!:) Szóval szóljatok bátran. A katalógust online is eléritek a www.avon.hu weboldalon.


Lakkok, csodásak, volt egy nude rózsaszín ami nagyon pigmentált, ő nagyon tetszett, továbbá az az élénk narancssárga volt a másik kedvencem ami a hüvelykujjamon van a repedezős lakk alatt 





Ékszerek

Ami külön tetszett az a kedvesség és családias hangulat volt. Kilakkoztam a körmeim, mindent más színre rá pedig az új fehér repedezős lakk került és baromira tetszik az eredmény!




Szóval kedvesek voltak, jöttek velem egykorú lányok akik már koordinátorok, ők is mosolygósak voltak. Továbbá a koordinátoroknak vannak kihelyezve doboz nélküli termékek, rengeteg csodás cucc, amit 300 Ft-os áron megvehetnek . De látták, mennyire tetszik nekem két lakk, és megajándékoztak vele! Nem akartam elhinni, annyira kedves gesztus tőlük :)


Szóval ez az első kis avonos történetem! Kérdezzetek, írjatok, ha ti is tanácsadónők vagytok vagy bármi, várom a tapasztalataitokat, a tippjeiteket és tanácsaitokat mint újonc! :)

Tetszett ez a bejegyzés? :)

Sok Hajnipuszi

2 megjegyzés:

Neon Rider írta...

Nagyon szupi bejegyzés lett. Örülök a sikerednek. Mostmár tudom,ha vásárolni akarok,hozzád fordulok:D

hajnoca3 írta...

Hát te milyen ari vagy :) Köszi! :)