2012. április 30., hétfő

Az első primarkos termékem-VSIP body ploish


Azaz a cukorka mennyország! Az illata , maga a megtestesült istenien finom vaníliás cukros csoda! Primark termékről van szó, úgy kaptam ajiba, szóval nem tudok árról nyilatkozni. Ez a VSIP, azaz Very Sexy Important Person nevezetű cukorkás testradír. Elég hülye neve van mondjuk, ez tény. De amikor bekenem vele a kézfejem , én főleg oda használom, mert összesen csupán 50 ml-es a kiszerelés és a kezem úgyis odavan most, kiszáradt és hámlik a kézfejem, nagyon jó rá. Átdörzsölöm majd lemosom, és írtó pihe puha selymes lesz tőle. Utána lemosom hideg vízzel és ott marad az isteni édes illata.

 Így néz ki a tubusa, 50 ml-es a kiszerelés

 Az állaga nem túl folyós de nem is sűrű, pont megfelelő

 Ezen a képen látszanak benne a cukorszemcsék, melyek segítik a radírozás folyamatát 

Itt a hátulja, összetevők stb stb

Az összetevőkről:

Semmit , de tényleg semmit nem látok rajta. németül annyi van rajta ( azt értem ugye :D ) , hogy a bőrbe kell masszírozni majd meleg vízzel leöblíteni , és ne kerüljön szembe. Na bumm, sok új infót kaptunk nem?

2 évig őrzi meg a szavatosságát, ami szerintem tök jó, mert általában egy év szokott lenni az ilyen termékeken a felhasználhatósági idő.

Mindent összevetve én szeretem a kicsikét, nálam tuti el fog fogyni a 24 hónap előtt.

Van primarkos terméketek , szeretitek?

Sok puszi: Hajnitok

2 megjegyzés:

Vikii írta...

jajj de jó a kinézete a blognak... :)
Én még nem is hallottam ilyen márkájú termékekről :D

hajnoca3 írta...

Köszi vikii tök örülök, hogy tetszik ;)! Ez kint olyasmi mint itt egy nagyobb áruház ha jól tudom, és sminktermékeket is forgalmaznak :)