2012. április 8., vasárnap

Teszt előfutárok és újdonságok amiket kaptam

Sziasztok kicsi olvasók :)

Most úgy alakult , hogy egy teljes Dove garnitúrám lett ( tusfürdő, sampon, testápoló ) szeretnék elkészíteni egy nagy Dove tesztet. Megmutatom első körben is , hogy mikről lesz szó és elmondom az első benyomásaim , majd később rendszeres használat vagy elhasználat után jövök a végeredménnyel!

Balról jobbra dove testápoló, a csillámszemcsés, Dove tusfürdő makadámdiós vanilia illattal, és a sampon , mely sima hatást ígér a kócos , fél hullámos hajnak.

A testápoló a nyári testápolóm, inkább a melegebb udőkben szoktam alkalmaznim mikor pl látszik a lábam és ezáltal a finom csillámok széppé teszik. Annyit tudok róla nyilatkozni, hogy édesek benne a csillámok de nem hivalkodóak, csak közelről lehet látni és eléggé hidratál.

A sampont tegnap kipróbáltam, és nagyon tetszett extra selymes lett a hajam, amit mostanában nem tapasztaltam az olcsóbb samponjaimnál ( pl Isana ) , az illata is tetszik és jó érzés a hajam tapintása.

A tusfürdőhöz még nem volt szerencsém mert először szeretném elhasználni ami most van ( Isana ) és mivel az egy literes lehet kelleni fog egy kis idő . Vaniliás illata van , neekm kicsit erős, lehet emiatt nem fog tetszeni.

A tusfürdőt és a sampont amúgy a nyuszi hozta nekem egy kis csomagban , nagyon örültem neki :) Kaptam még csodás szappant, természetes anyagokból készültet , amit az arcomra használok, eddig teafaolajosat próbáltam ami nagyon bevált, ő pedig egy papaya guava szappan és nagyon szép:


Papaya és Guava szappan: első körre elég jó a habzása, ami meglepő mert pl a teafaolajos abszaolút nem habzott, de az szépen lehúzza a pattanásaimat, erről majd lesz teszt. Szóval ez jobban habzik és mikor rászárad a bőrömre és lemosom érzem, hogy hidratált is, nem száratott.

És azok a termékek amik nagyon nem váltak be:

 Neuteogéna 2in1 arclemosó. Nagyon nagyon rossz. Azért 2 az 1-ben , mert hetente lehet 10 percet fenthagyva pakolásnak használni, naponta pedig lemosónak. Borzalmas volt, a pattanásaim még rondábbak lettek és még több jött ki, 3 hónapon át próbáltam de csak rosszabb és rosszabb lett a bőröm állapota. Szóval kuka, nagyon kuka a termék. Nem tudom ez másnál is ilyen-e,de nekem nem jött be. Az előbb említett teafaolajos szappan hozta rendbe most már valamennyire az arcbőröm.

Isana sampon gyorsan zsírosodó hajra. Na most, én ezt illatra vettem meg , be kell valljam, és árra. Olcsó volt, 250 Ft körüli, óriási mennyiség és finom illat, gondoltam egy próbát megér. Nem kellett volna. Zsíros lett tőle a hajam, a fejbőröm is viszketett és száradt ki. Egyszerűen nem nekem való, mivel gondolom eleve nem a zsíros hajra valót kellett volna megvennem.

A végén pedig egy tippet szeretnék tőletek kérni . Nem korpás a hajam, de gyakran viszket a fejbőröm, tudtok rá valami pakolást, vagy balzsamot , ami ezen segítene?

Sok puszim: Hajni

2 megjegyzés:

orchidea711 írta...

Szia! Nekem a Revalid sampon vált be,de nagyon.Elmúlt a viszketés tőle,és nőnek a babahajaim is.Szuper!A krémmánián elolvashatod róla(is) a véleményem(nemesanita néven vagyok fenn).Kukkants be oda,elég sok véleményt találsz mindenféle kozmetikumokról.

Thündérke írta...

Nekem anno a 2 az 1-ben arclemosó bevált, de csak is pakolásra használtam hetente egyszer :) amúgy iszonyatosan szárított :S