2012. szeptember 21., péntek

Tally Weijl megnyitó, Veszprém

Bizony-bizony, immáron a veszprémieknek is elérhetővé vált a Tally Weijl, nem kell sok-sok kilómétert robognunk ha szeretnénk lecsekkolni az aktuális kínálatot. Ami külön tetszik, hogy a bolt nagy, nem a megszokott kis mini Tally, én legalábbis még csak ilyenekben voltam, és beszéltem egy csajszival és ő is wzt említette. Én kis naív útnak indultam a Balaton Pláza nyitási időpontjára(9:00). Csalódtam, mert 12:00-t ígértek már ekkor is, nagyban fúrtak faragtak, miközben a sok szépséges ruha már bent figyelt és hívogatta a tekintetem. Oké, semmi gond elütöttem az időt, igaz totál betegen, de képes voltam ott dekkolni a városban délig....


A problémák ott kezdődtek, mikor még délben sem nyitottak ki. A tömeg gyűlt, egyre nőtt a feszültség. Aztán úgy hozta az élet, hogy a tulaj anyukája mellém ült a padra és szóba elegyedtünk. Elmesélte, hogy nem az ő hibájukból késik a nyitás, egész éjjel dolgoztak a bolton, láthatom az árú és a bolt belseje kész, minden ki lett pakolva és szépen elrendezve. Sajnos azonban a ,,mesteremberek" akiket megbíztak az elektronikai szereléssel, fél 11-kor estek be, ráadásul ott szerencsétlenkedtek, aminek mi is szemtanúi lehettünk, mert nem lehetett nem nevetni a bénázásaikon, de komolyan. Leejtették a kampókat a kirakatban, egy , azaz EGY darab csavar becsavarása volt 15 perc, komolyan még én is előbb becsavartam volna nő létemre :) Aztán jött a nagy durr, kijött az üzletvezető, hogy szíves elnézésünket kérje, de kb 1-fél2-2 felé tudnak csak nyitni a látható késedelem miatt. Ekkor jó páran elmentek, és a nyitáson már nem is láttam őket, gondolom elegük lett. Aztán szerencsére 1 óra derekán már felkerült a szalag a kapukra, valamint a Tally-s luficsokrok a riasztóállványokra, a dolgozók kis félkörbe rendeződtek középen a tulajjal, és elkezdtek 10-től visszaszámolni, a főnök elvágta a kis rózsaszín szalagot ( mint valami filmben, én már csak azt vártam a rózsaszín nyuszi mikor ugrál elő pórázon :D). A várakozásért és a türelmünkért kaptunk Tally-s körömreszelőt, nagyon édes kis nyuszis.

 A szerelem mellény

Majd jött a ruhadömping, én léptem be elsőnek a Tally padlózatára, jellemző :D Aztán nézelődés vette kezdetét. Az ingek 2500 Ft körüli áron mozogtak, azokat reálisnak érzem, szépek is voltak és az anyaguk is kellemes, pihepuha. Megtaláltam ezt a szerelem mellényt, párducmintás ahh.. 3000 Ft volt a nyitási akció miatt, meg is vettem volna, de mivel kassza stoppon vagyok otthagytam. Eredeti ára 7 ezer Ft körüli volt. Érdemes a zöld cimkéket figyelni, az az extra akció jele.

Ami még megfogott , az ez az összeállítás volt, minden onnan származik. A csizma nagyon kényelmes volt, a pulcsi-felső finom puha, engem a gyapjúra emlékeztetett, de még talán annál is puhább érzésű volt, azonban lehetett volna egyel kisebb, de a nagy tömeg miatt nem mentem ki egy fotó kedvéért másik méretért.

Mindent összevetve, az a mellény bizony piszkálja a fantáziámat, sőt a Tally-s fehér , számlapján pink nyuszis köves óra is... na majd meglátjuk, ez egyelőre még a jövő zenéje. De amúgy sok dolgot drágálltam, egy gyűrűért nem adnék 1400 Ft-ot, az ékszerek brutál drágák, a cipőkről nem is beszélve. Viszont egy télikabát is nagyon, nagyon kecsegteti magát, de hát közelednek a Glamour napok ugyebár :)

Szerintem aki teheti, menjen el az ilyen üzletmegnyitókra! Ja és extra, hogy olyan akció fut most az üzletláncban, hogy ha veszek két pulcsit vagy kardigánt, akkor a második (olcsóbb) árának csak a felét kell kifizetned, ez azért jól hangzik, nemde?:)

Ti hogy álltok a Tallyhoz, drágálljátok, vagy rendszeresen vásároltok ott? Írjátok meg felétek milyen az aktuális üzlet!

Köszi, hogy elolvastatok, sok puszi: Hajni


2 megjegyzés:

Kriszti írta...

Kemény lehetett a megnyitó, de a lényeg, hogy nyitva van. :)

Nekem a Tally kínálata nem mindig tetszik, de nadrágért, farmerért mindig oda megyek. Tetszik is, meg a méretek is megbízhatóak. Nem változnak fazononként, mint néhány boltban.

mrs__kovacs írta...

Mondjuk az én életemet nagyon nem változtatja meg szerintem, de mindenképp szeretnék benézni, mert kellene 1-2 ruha lassan :S