2014. január 23., csütörtök

Essence 24 h hand protection balm- Kivis csoki

Sziasztok szépségeim!

Már csütörtök van, hihetetlen gyorsan telik a hét ugye? Most az essence legújabb limitált kézkrémét szeretném nektek megmutatni, amit már nagyon vártam. Szó szerint december elseje óta minden nap a hétvégét kivéve emiatt mentem be a Rossmannba, cseppet sem nézhettek hülyének nem? :)



























Tudtam, hogy három illatban lesz és idén a forrócsokoládé témakör lesz porondon. Tehát, azt hittem majd a banános fog velem hazajönni, de végül a kivi mellett tettem le a voksom. Megmondom őszintén finom csokis illatú, kivit annyira sokat nem lelek benne. Nekem tetszik mindhárom illat a kicsit mű jellege ellenére is. 600 Ft körül mozog az ára, de ezért idén már nagyobb kiszerelést kapunk. Azt vettem észre a displayeket folyamatosan töltik újra, úgyhogy nem késő még lecsapni rá! 
Tetszenek a tubusok, szép vidám színekben pompáznak! Az epres joghurt eper illatú nekem, ez inkább erősebb csoki nagyon néha kiérezve a kivit , a banános pedig finom,de felkenve nyoma sincs a banánnak, inkább a rámára emlékeztetett az illata a bőrön. Tehát magamnak ezt a példányt hoztam el,és már használom egy ideje. Sajnos nem tudok áradozni róla, mert jó, jó, de semmi extra. Nem vettem észre semmi szuper változást a kezeimen, a lábaimon is kipróbáltam, egyébként valószínű oda fogom elhasználni,hogy elfogyjon, mert a kezemre ez most kevés és nem akarom,hogy megmaradjon és megromoljon csak a birtokomban.


























Az összetevőket el tudjátok itt olvasni.  24 órás hidratálást szerintem nem nyújt, de legalább hamar beszívódik! Ez mindenképpen pozitív mert nem hagy zsíros érzetet amit gyűlölök,de hát nem is az a zsíros állagú krém, ebből adódhat a gyengébb hidratálása is! Azt írja, hogy van benne shea vaj és kókusz olaj, amik jó dolgok, és tetszenek.


Mindent összevetve, eddig talán nem ez a legerősebb essence limitált téli krém, kevésbé zsíros mint az eddigiek, de megéri az árát, a női táskák és fürdőszoba polcok jó kis kelléke lehet ha nem szorulunk nagy ápolásra, de valami vidámságot és bájosat szeretnénk a hétköznapokra. Előbb jöttem volna ki vele, még karácsony előtt, szerintem nagyobb sikere lenne. Remélem jövőre is valami fincsit kapunk, maradhatna ez a lágyabb formula, de kevésbé fura mű jellegű illatokban.

Nektek melyik van meg, bevált?

Köszi a figyelmeteket, hamarosan újra jövök,sok sok puszim:



4 megjegyzés:

mrs__kovacs írta...

Én tegnap szagolgattam végig, de valahogy nem fogott meg egyik sem :(

Megaera írta...

Már annyian írtak ezekről a krémekről, muszáj lesz nekem is megszagizni őket :)

Dóri RFB írta...

Annyira furi párosítás a kivi és a csoki, még nem szagolgattam meg az új kézkrémeket, de vmelyik nap sort kerítek rá :)

hajnoca3 írta...

Nézzétek meg őket! Érdekesek amúgy, de tényleg lehetne valami más ötletel jövőre az essencenek!