2014. január 28., kedd

Az új kék nadrágom

Sziasztok Drága olvasóim!

Sikerült szert tennem egy kék nadrágra még pár hete, fú nagyon örültem neki, mert az utolsót hoztam el a méretemben a Lidl-ből. Fukszia pink és kék színben volt, persze az előbbiből már nem volt méret, konkrétan ki volt fosztva mire mentem az állvány, pedig szuper áron mozogtak így egy olyan színben is elhoztam volna ha van!


Ami a hátulütője volt a dolognak, hogy sajnos ott az üzletben nincs módunk felpróbálni. Aggódtam is, hogy tényleg megfelel a méretnek, de szerencsére ez nem az az elszabott méret volt, szóval tökéletesen passzol ahol kell és kényelmes is egyben!


Táska- Ázsia
Csizma- Ázsia
Kendő- Second Hand
Farmer ing- Second Hand

Amúgy furcsa, hogy a képek készültekor sem volt meleg de a gyors fotózás ideje alatt nem fagytam meg, most meg havazott és rekord hidegek vannak ! De nyugi, nem most flangáltam a parkban kabát nélkül ingben :)) Nekem a színes nacik mindig már a jobb idő közeledtét jelentik, a szívembe hozzák a tavaszt. Ennek ellenére éppen ma is ezt viseltem egy kék kötött sállal, egy kockás inggel, szóval lehetett simán a hidegebb időhöz is passzintani.


Nektek van színes nacitok? Szeretitek? 

Köszönöm, hogy itt voltatok:





3 megjegyzés:

Bogee írta...

Én is imádom az ilyen nacikat :3 Számomra sokkal kényelmesebb, mint a farmer, csak sajnos gyorsabban is kikopnak a combomnál :/
Nekem indigókék, piros és zöld is van. Meg fekete, mert ugyanaz a márka és fazon :D

Rami írta...

csini:)
És szépek a képek:)

hajnoca3 írta...

Bogee, én is szeretem az ilyen nacikat és tényleg kényelmesek is! Egész kollekciód van, akkor én még nagyon le vagyok maradna, jaj egy olyan fuksziát úgy szeretnék, most majd elkezdhetek vadászni rá :))


Köszi Rami :))