2014. január 5., vasárnap

Mit is lenne jó elérni 2014-ben?

Sziasztok Drágaságaim!

Gondolkodtam sokat az elmúlt napokban, hiszen az új év sok embert erre sarkall, miért éppen én lennék a kivétel. Éjfélkor, mikor kint ácsorogtunk, és trombitáltam, a többiek tüzijátékoztak, én próbáltam telefonálni, közben pörgött az agyam az elmúlt éven.... Hogy mennyi minden nem úgy alakult, ahogy szerettem volna. Sajnos nem az a fajta ember vagyok akinek mindig minden az ölébe hullott vagy hullik,és sosem leszek az aki ilyenné válhat. Tudjátok, mikor tipikusan előtted fogy el az utolsó tej, vagy előtted zár be a pénztár fél órányi sorban állás után mikor sietsz a buszra vagy a munkába. Akit lekakkant a galamb a pályaudvaron, és kimarja a kabátját. Akit megtalálnak a bunkó-részeg-hülye emberek, akik hiába küzdenek nem nagyon jutnak előre.... Egyszerűen vannak olyan személyek akik vonzzák a negatív dolgokat, akiknek kétszer annyit kell küzdeniük,hogy valamit elérjenek, és hahó  itt jelentkeznék, én vagyok éppen az egyik ilyen ember, de már megszoktam, viszont meg nem szerettem ezt a státuszt.
 Örök küzdő vagyok, néha elfáradok, de akkor sem lehet az, hogy valami ne legyen valahogy, hogy valami jó is ne jusson nekem nemde? Terveim azért vannak, vagy vehetjük őket kívánságnak is, ha úgy tetszik...


2014... kérlek!



1. Szeretnék még több olvasót, szeretnék eljutni blogtalálkozókra, ami nem nagyon jön össze és amiatt nagyon szomorú is vagyok. Jó lenne ha engem is meghívnának néha eseményekre, de majd megpróbálom előre sodorni magam .
2. Jogsi. Régóta szeretnék, eddig nem lehetett , most majd lehet és remélem meg is lesz! Így talán a blogtalikra is el tudok menni könnyebben, tudok segíteni anyuéknak is!
3.Munka.. mindig csak határozott időre szólót kapok. Elegem van ebből, én is szeretnék egy stabil, határozatlan idejű helyet magamnak, ahol nem kell azon görcsölnöm, hogy mi lesz ha lejár az x hónap és véget ér a munkafolyamat. Egy olyan helyet, ami több mint levelezés, kávéfőzés... amiben végre megmutathatnám, hogy többre vagyok képes! Ez a legfőbb vágyam! Hogy végre legyen egy helyem, ahol érdemes küzdenem.
4. Nyugodtabb élet, kevesebb stressz. Sajnos nagyon rossz időszakokon vagyok túl, bár ezt sosem mutatom a blogon, de szeretném ha ez az év nyugodtabb lenne, és stresszmentesebb! Próbálok többet relaxálni és jobban magamat helyezni az előtérbe nem mindig másokat, mert hosszú távon az nem megy.
5. Szeretnék egy kis szobadekorálást, ennek már nekifogtam. Szeretnék rendszerezettebb lenni, tárolókkal rendszerezni a dolgaimat, határidőnaplóban vezetni a feladataimat, és átláthatóbban kezelni a dolgokat. 
6. Szerelem, számomra az élet egyik alappillére, és tudjátok, hogy van nekem egy Istim, akit ha lehet mégjobban akarok szeretni és remélem Ő is engem :) 

Nektek mik a terveitek? Mi a véleményetek, jó évünk lesz?


Köszönöm,hogy a kis mazsoláim táborába tartoztok <3 Sok soksok puszim nektek kismazsolák: 



6 megjegyzés:

Megaera írta...

Szívből kívánom, hogy a vágyaid megvalósuljanak, és idén csupa kellemes, jó dolgot vonzzál magadhoz :) Bízzunk benne, hogy 2014 mindenki számára jó év lesz ^^

Neon Rider írta...

Tetszik a bogár a képen:D

Sko sikert 2014-ben neked:)

Egy bogaras bloggerina:D
( ja az én vagyok:DD)

www.beautyandfashion-makeup.blogspot.com

djkaty írta...

No, akkor tessék figyleni a blogomat, mert biztosan lesz a tavasszal is blogtalálkozó! Ugyan nem céges meghívás, „csak” bloggerinatársak összeröffenése, de nagyon jól sikerült a decemberi is, és szívesen látnánk Téged is :-)

hajnoca3 írta...

Katy, igyekezni fogok annyira aranyos vagy, szívesen megismernélek Téged is és a többieket is! Februárban is lesz ez a Youtube-os, arra ios hívtak a lányok,de nem tudok feljutni, pedig szívesen mennék! Próbálom majd egyeztetni a dolgokat! Ha lesz jogsim már mobilisabb leszek az fix!

Bogaras bloggerina, ez tetszett ;) :D Édes autók amúgy!

Köszönöm a jókívánságokat is !

Neon Rider írta...

Hajni,én se tudok menni a februári talira:( de egyszer úgyis összefutunk:)Legalábbis én szeretnék veled :)

hajnoca3 írta...

De édes vagy, én is szeretnék Veled! :) Mobilisabb leszek ha lesz jogsim és ki is fogom használni az fix! <3 :))