2011. augusztus 9., kedd

Arual rúzs


Sziasztok

Az Arualtól kapott csomag második tagja egy rúzs volt . Méghozzá én egy bordó - s barnás - nem is tudom milyen színt kaptam , a lényeg , hogy jó sötét , valahogy mindig kifogom a sötét rúzsokat . Nem fog befolyásolni a tesztelésben , hogy az Arual ingyen küldte nekem ezt a terméket is , de szintén köszönöm .

Külső

Nekem tetszik . Szép ez a kék szín és a feliratok arany betűkkel is tetszenek rajta . Külön jó , hogy a rúzs teljesen belemegy a tartóba , tehát nem kell félnünk , hogy belekapunk a dobozka végével .

5 / 5






A rúzs

A rúzs maga bordós - barnás színű . Nagyon pigmentált , itt aztán nincs olyan , hogy nem látszik , nem lehet csak úgy simán felkenni , hogy ne látnánk mit is ügyködünk . Magával a rúzs formájával nekem annyi problémám van , hogy a vége hegyes és nehéz így hozzáférni az ajkakhoz és kifesteni , mert az éles szél mindig kimegy a vonalból . Ecsettel talán könnyebb , de magával a rúzzsal nem , javasolnám másmilyen formáva való vágást a készítőknek , ami megkönnyíti a felvitelt .

5/4

Illat

Emlékszek annak idején kislány koromban , mikor anyukám sminkcuccaival játszottam , ezt az illatot éreztem , sosem felejtem el , kicsit púderes , tényleg mint a régi anya féle rúzsnak az illata volt , emlékek hada lepi el az embert . Ezt nem pontozom mert nem tudom másnak is emlékek jutnak - e róla eszébe . 

Szín és tartósság 

A szín nagyon pigmentált tehát , nem lehet vele melléfogni és kevés is kell éppen ezért belőle . Elég tartós is , szóval nekem tetszik . 

5/5














Puszi : Hajni


2 megjegyzés:

Flory írta...

hogyan kaptál ingyen mintát?

hajnoca3 írta...

Felvettem a kapcsolatot a céggel és így voltak olyan kedvesek , hogy küldtek nekem tesztelésre pár dolgot .....