2011. augusztus 22., hétfő

Új állandó rovat : Beauty hírek

Sziasztok


Új állandó rovatot indítok a blogon , Beauty hírek címszóval . A lényege ennek a rovatnak , hogy minden hónapban az aktuális akciókról , nagyon kedvező ajánlatokról fogok írni nektek , amiket jómagam találok üzletekben és drogériákban

Beauty hírek :

1. Bizsu vadászat : aki nagyon szép és különleges bizsukat keres magának , nézzen be a bizsus állványokkal rendelkező rossmannokba . 50 % - os leárazás van csomó mindenre , ezeket egy külön állványra tették ki , aminek a tetején egy nagy % jel van . Ahogy néztem minden 550 Ft - ba került .

2. Hajbavaló pántok : ha Tescoban jártok ne csak az F&F állványait lessétek , bár itt is akciók vannak , de érdemes a Lilly termékekre is ránézni , sokkal olcsóbbak és nagyon sokféle van köztük .

3. Rimmel I love lakkok : biztos sokan tudjátok , hogy ebből az új szériából kettő illatosított , méghozzá a citromsárga és a narancsos szín . Itt egyébként az I love felirat szivecskéjében láthatjátok is a Fruiti feliratot . Ami külön jó , hogy az eredeti 800 Ft körüli árról most levitték 5-600 Ft - ra , mind a rossmannban mind az állványokkal ellátott Tescokban .



4. Krémek , ápolók akciók : a rossmannban a krémekre , test és arcápolási termékekre , akciók vannak , nem is kicsik kezdve a Loreal-tól a Garnierekig . Keressétek a % jeleket .

És a végére szeretném kérni tőletek csini csajaim , hogy írjátok le , hogy hogy tetszett nektek ez a rovat . Továbbá ha hamar szeretnétek értesülni a hírekről , játékokról ami most fut egy nálam , akkor csatlakozzatok a Facebook oldalamhoz is .

Puszi : Hajni