2011. november 21., hétfő

Pretty little liars sminksorozat - Aria

Sziasztok

Nagyon megszerettem ezt a sorozatot , és arra gondoltam , hogy készítet belőle egy sminksorozatot a négy lány sminkjeivel , Aria , Spencer , Hanna és Emily kerül majd sorra. Aria-val kezdem , mert csak ,nem tudom miért . Igazából a kedvencem talán Spencer és Hanna meg Aria , Emily nekem túl kis aggódós , de azért őt is bírom .


Szeretem Aria sminkjeit , általában a szemeit hangsúlyozza fekete körvonallal , szemceruzával és hozzá egy élénkebb rúzst párosít. Szép a bőre , olyan a csaj mint egy édes porcelánbaba. A haja szép hosszú, általában nagyon jó cuccokban van a film részeiben , tetszik a stílusa.

A szemhéjamon egy arual fehér szemfesték van elsatírozva , hogy ettől nagyobbnak hassanak a szemek , erre húztam meg a jellegzetes fekete szemcerkavonalat, ami a szem közepétől erősebb , fent is és lent is . A vízvonalon is húztam és alatta is alul .




Az élénk rúzson van a hangsúly, amit én két színből értem el , mert éppen ilyen árnyalatom sajnos nem volt . Egy eurós boltos világos rózsaszín rúzst kevertem ki egy sötét bordós pinkes lora rúzzsal . Majd még egy kis essence 3-as sminiszájfény , abból is a rózsaszín árnyalat .

Shhhhh .....

Az arcomon amúgy egy catrice és egy lovely alapozó van , valamint a lovely kis pamacsos pirosítója , de ha valaki szeretne pontos terméklistát arról,amiket használtam bátran szóljon , szívesen leírom.


Now panic ! Because A was here .....



Puszi : Hajni

2 megjegyzés:

mich írta...

Szep lenne a smink de a szemoldokod kicsit lerontja az osszkepet.Kicsit olyan formatlan es vastag . De persze lehet te igy szerted csak sokkal szebb lenne egy szep ivelt szemoldokkel. Nezd meg a kepet,a csajnak nagyon szep szemoldoke van es gyonyoru ezzel a lightos egyszeru sminkkel is. Remelem nem bantottalak meg csak ebbol a velemenybol szerintem tobbet tanulsz....

hajnoca3 írta...

Köszönöm a kritikát ;) Igen , ebből tanulok !

Puszi